Precast Concrete szakmai webinár – Hogyan készíthet gyorsabban előregyártott betonmodelleket- és rajzokat Revit-ben?

A Revit hatékony eszköz az előregyártott betonelemek 3D-s tervezéséhez. De mi lenne, ha a projekteket – a modelltől a rajzokig – még gyorsabban és pontosabban el tudná készíteni? Vegyen részt webinárunkon és ismerje meg a hatékonyságnövelő eszközünket!

A Revitet használó előregyártott tervezők gyakran szembesülnek olyan akadályokkal, mint a beágyazott objektumok elhelyezése az elemekben, a szerkezeti csatlakozási családok beállítása, vagy a modell és a rajzok manuális frissítése, amikor a projekt egy szempontja megváltozik, hogy csak néhány kihívást említsünk. Ezek mind nehezen kivitelezhetők a natív Revit használatával.

Az AGACAD Precast Concrete plugin for Revit segít leküzdeni a sima Revit-ben való munkavégzés korlátait, amikor előregyártott projektek modellezéséről és a gyártók számára készített üzemi rajzok generálásáról van szó.

A bővítmény segítségével elkerülheti a kézi modellezést és az ismétlődő, agyzsibbasztó (nem beszélve a hibákat okozó) rajzolási feladatokat. Így Ön a nagy értékű feladatokra összpontosíthat, míg a Precast Concrete a többit elvégzi Ön helyett.

Vegyen részt 2023 április 20-i webináriumunkon, és győződjön meg saját szemével az előregyártott betonszerkezetek Revit-ben történő tervezésének legrugalmasabb és legmegbízhatóbb módjáról! Tegyen egy lépést a BIM-munkafolyamatok erős automatizálással történő javítása felé, mellyel időt takaríthat meg és növelheti a projektek jövedelmezőségét.

 

Rüta Stonkuté
AGACAD BIM fejlesztő-mérnök

A webinár témái:

  • Rendkívül részletes projektek modellezése.
  • Az elemek gyors és pontos számozása.
  • Műhelyrajzok és listák automatizálása (elemek méretezve/rendezve/megjelölve/tervezve, tömeg kiszámítva, minden szükséges nézet létrehozva).

A webinár előadója Rüta Stonkuté, az AGACAD BIM fejlesztő-mérnöke. A webinár nyelve angol.

Nem tud élőben részt venni? Mindenképp REGISZTRÁLJON, hogy a szakmai webinár után meg tudjuk osztani Önnel a rögzített előadás linkjét!

Webinárunkat ajánljuk:
BIM-menedzsereknek, tanácsadóknak, építőmérnököknek, építészeknek, akik Autodesk Revit programot használnak bármilyen méretű vállalatnál. A webinárium témája leginkább a Revitben középhaladó tapasztalattal rendelkezők számára lesz hasznos.

 

Reméljük, hogy hamarosan találkozunk online!


AGACAD tavaszi kedvezmény: duplázza meg a Revit erejét 2+2 akciónkkal*!

2023. március 30. és április 30. között a Revit kiegészítő AGACAD-megoldások különleges, egyszeri ajánlata érvényes. Vásároljon 2 terméket, és válasszon hozzá további 2-t, ingyen! Így 2 licenc áráért 4 licencet kap a promócióban résztvevő BIM megoldásokból.*

Élvezze a tavaszt! Szerezzen be néhány AGACAD megoldást a gyorsabb munkavégzés érdekében, hogy a Revit-eszközkészletek bővítésével újult erőt adhasson BIM-csapata tagjainak!  *További információ >>>


Használja ki Ön is és tervezői csapata is az Autodesk újabb és újabb tervezési technológiák nyújtotta előnyöket, amelyek új szintre emelik cége tervezési-gyártási hatékonyságát!

Az Autodesk BIM megoldások segítik a különböző csoportok, szakágak az együttműködését és a kívánt projekteredmények elérésében – a tervezési, a kivitelezési és az üzemeltetési szakaszban egyaránt.

Ha többet szeretne megtudni az Autodesk tervezési munkafolyamatának fejlesztéseivel kapcsolatban, keresse kollégáinkat egy személyes konzultációra, használja fel az egyes iparágakban jártas szakértőink tapasztalatait!

Vegyen részt az általunk nyújtott szakmai képzéseken, hogy a megszerzett tudást azonnal kamatoztatni tudja munkájában! Hamarosan induló intenzív alapozó és haladó tanfolyamainkról további információt ITT talál.

Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy LinkedIn üzleti oldalunknak, csatlakozzon Youtbe csatornánkhoz és iratkozzon fel Hírlevelünkre, hogy naprakész információt kapjon a legfrissebb Autodesk újdonságokról, promóciókról és szakmai blogjainkról.


2022. július 19-én az ARKANCE SYSTEMS felvásárolta a HungaroCAD Kft-t, a magyarországi építőipari és gépipari digitális megoldások kiemelkedő szereplőjét. Az ARKANCE-csoporthoz való csatlakozással a HungaroCAD Kft. és az Arkance Systems HU Kft. csapata teljes körű megoldásokat kínál a CAD/CAM/BIM/GIS/Infrastruktúra BIM/PDM/PLM megoldások és szolgáltatások esetében, amelyek magas hozzáadott értéket képviselnek ügyfeleink és partnereink számára. Egy átmeneti időszakot követően a két vállalat ugyanazon ARKANCE SYSTEMS égisze alatt fog működni.

Kapcsolattartók:

Eördögh Imre
BIM értékesítési tanácsadó
Németi László
BIM értékesítési és technikai tanácsadó