AGACAD tavaszi kedvezmény: duplázza meg a Revit erejét 2+2 akciónkkal*!

Ki ne szeretne percek alatt több órányi munkát elvégezni? A Revit automatizálási eszközeivel ez már most is lehetséges. Duplázza meg hatékonyságát kedvezményes ajánlatunkkal!

Tavasz a hatékonyság-növekedés jegyében!

2023. március 30. és április 30. között a Revit kiegészítő AGACAD-megoldások különleges, egyszeri ajánlata érvényes. Vásároljon 2 terméket, és válasszon hozzá további 2-t, ingyen! Így 2 licenc áráért 4 licencet kap a promócióban résztvevő BIM megoldásokból.

Élvezze a tavaszt! Szerezzen be néhány AGACAD megoldást a gyorsabb munkavégzés érdekében, hogy a Revit-eszközkészletek bővítésével újult erőt adhasson BIM-csapata tagjainak!  

Mégtöbb eszköz, mégnagyobb teljesítmény

Duplázza meg Revit teljesítményét az AGACAD iparágvezető megoldásaival, amelyek segítik csapatát a sokkal gyorsabb és egyszerűbb tervezésben, részletezésben és a dokumentálásban! Készítse el egyéni 2+2 csomagját, amely megfelel cége egyedi igényeinek, feladatainak és elvárásainak. A csomag akár 4 azonos vagy akár 4 teljesen különböző terméket tartalmazhat.

Válasszon olyan termékeket, amelyekre szüksége lehet feladatai egyszerűsítéséhez és a BIM-csapata hatékonyságának növeléséhez!

Milyen előnyöket élvezhet?

Megduplázhatja termékeit és így termelékenységét is féláron. Ehhez 2023. április 30-ig cselekednie kell!

A Revit-kiegészítő AGACAD alkalmazások automatizálják a modellezési- és dokumentációs feladatokat, növelik a projektek pontosságát, így több időt, pénzt és nagyobb szabadságot biztosítanak.

Továbbfejlesztett modellezési szabadság > Nagyobb rugalmasság a kreatív folyamatokban

Gyorsabb tervezés > Nagyobb hatékonyság az ismétlődő BIM-feladatok kiküszöbölésével

Idő- és pénzmegtakarítás > A projekteket legalább KÉTSZER GYORSABBAN készítheti el. Növelje az egyes feladatok sebességét 10-szeresére, vagy akár 100-szorosára is!

Projekt nyereségességének növelése > A pontosan megtervezett 3D-s modell garantálja, hogy a projekt hibamentesen, időben és a tervezett költségvetésen belül készüljön el.

Hogyan kaphatja meg a legnagyobb AGACAD-termék kedvezményt?

Éljen ezzel a korlátozott idejű lehetőséggel, és vértezze fel csapatát a Revit hatékonyságnövelő eszközeivel! Vegye fel velünk a kapcsolatot személyre szabott ajánlatunkért!

 


*Vásároljon 2 a promócióban részt vevő Revit-kiegészítő AGACAD megoldást, és válasszon további 2 azonos vagy kisebb értékű terméket, ingyen. 4-nél több licenc vásárlása esetén az 5. licencre és az azon túliakra a teljes ár vonatkozik. Az ajánlat csak az promócióban szereplő termékek új, 1 éves előfizetésére érvényes. Új és meglévő ügyfelekre egyaránt vonatkozik. A szükséges támogatási csomagot is meg kell vásárolni. A Support Plan magában foglalja az AGACAD BIM szakértői által végzett képzést, amely biztosítja, hogy szoftverét a kezdetektől fogva teljes mértékben ki tudja használni. Az éves előfizetés biztosítja, hogy a választott termék összes szoftverfrissítését megkapja az aktív előfizetési időszak alatt, amelyek kompatibilisek a Revit 3 legújabb verziójával, valamint technikai támogatást is tartalmaz (további információ az Általános Szerződési Feltételekben). Az ajánlat 2023. március 30-tól 2023. április 30-ig érvényes.


Reméljük, hogy a Revit kiegészítő AGACAD megoldások számos új- és továbbfejlesztett BIM funkciója meghozzák a kedvét ahhoz, hogy Ön és vállalata kihasználva az újabb és újabb tervezési technológiák előnyeit új szintre emeljék tervezési hatékonyságukat. Keresse kollégáinkat egy személyes konzultációra, hogy az iparágban jártas szakértőink támogatást nyújtsanak Önnek.

Vegyen részt az általunk nyújtott szakmai képzéseken, hogy a megszerzett tudást azonnal kamatoztatni tudja munkájában! Hamarosan induló intenzív alapozó és haladó tanfolyamainkról további információt ITT talál.

Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy LinkedIn üzleti oldalunknak, csatlakozzon Youtube csatornánkhoz és iratkozzon fel Hírlevelünkre, hogy naprakész információt kapjon a legfrissebb Autodesk újdonságokról, promóciókról és szakmai blogjainkról.

Kapcsolattartók:

Eördögh Imre
BIM értékesítési tanácsadó
Németi László
BIM értékesítési és technikai tanácsadó