Ismerje meg az Autodesk Build projekt- és költségkezelési, illetve helyszíni együttműködéshez készült megoldást, amely hatékonyabbá teszi az iroda és a helyszín közötti kapcsolatot, valamint segítséget nyújt az építőipar számára az üzleti eredményeket befolyásoló, potenciális kihívások legyőzésében!

Az Autodesk BUILD a Construction Cloud megoldás csomag egyik legfontosabb eleme, mely az építési projektek megvalósulási fázisára összpontosít.

Az Autodesk Build már általánosan elérhető, használatával egyetlen platformon egyesítheti a fő munkafolyamatokat, zökkenőmentesen összekapcsolva a projektcsapatokat a tervezéstől az üzemeltetésig. Az egységes platform lehetővé teszi, hogy a csapatok a projekt teljes életciklusa során felhasználhassák az adatokat, hogy jobb projekteredményekhez hozzájáruló, tájékozottabb döntéseket hozhassanak. 

Vegyen részt 2021. október 12-én 10 órától online előadásunkon, ahol hasznos információkat szerezhetnek arról, hogy a BUILD miképp támogatja az egységes adatkörnyezet kialakítását (CDE – Common Data Environment), miképp válik egyszerűvé a tervtovábbítás, zsűri, revízionálás a projekt résztvevői számára, továbbá miképp valósulhat meg az OPEN BIM, a közetlen kapcsolat az eddigi leghatékonyabb módon.

Előadónk: Baji-Gál Ferenc – BIM specialista

Az Autodesk Build ügyfélközpontú kialakítása ismerős felhasználói élményt biztosít, miközben megvalósítja az ügyfelek üzletviteli munkafolyamatait. Az egységes platformon alapuló, egyedülálló termék segítségével a vállalkozók, alvállalkozók és tulajdonosok vállalatai magas kockázatú, alacsony árrésű tevékenység helyett alacsony kockázatú, magas árrésű tevékenységet végezhetnek.

Az egységes platformon, közvetlenül elérhető adatok segítségével az építőipari cégek képesek mérni a költséghez, minőséghez, ütemezéshez és biztonsághoz kapcsolódó fő mutatókat és eredményeket, így a kiszámíthatóság növelésével több megbízást nyerhetnek el. 

Tudjon meg többet arról, hogyan segíthet az Autodesk Build a csapatainak a közös munkában, vegyen részt webinárunkon!

A webináron való részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztráció szükséges. Kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy a bejelentkezéshez szükséges adatokat emailben elküdlhessük. Köszönjük.

Név:* Foglalkozása/beosztása: Munkahely neve: E-mail cím:* E-mail cím újra:* Telefonszám:* Honnan értesült a rendezvényről?:* Érdeklődési terület/iparág: Melyik Autodesk megoldást/szoftvert használja?:*
AutoCAD
AutoCAD LT
Civil 3D
Fusion 360
Infraworks
Inventor
Revit
Autodesk Vault
egyéb

Hozzájárulok ahhoz, hogy az Arkance Systems HU Kft. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

Elolvastam és megérettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.*


Használja ki Ön is és tervezői csapata is az újabb és újabb tervezési technológiák előnyeit, amelyek új szintre emelik tervezési megoldásaival kapcsolatban, keresse kollégáinkat egy személyes konzultációra, hogy az iparágban jártas szakértőink támogatást nyújtsanak Önnek.

Vegyen részt az általunk nyújtott szakmai képzéseken, hogy a megszerzett tudást azonnal kamatoztatni tudja munkájában! Hamarosan induló intenzív alapozó és haladó tanfolyamainkról további információt ITT talál.

Amennyiben szakmai ismereteit bővítené és elsőként szeretne hozzáférni a legfrissebb újdonságokról szóló hírekhez vagy cikkekhez, elég egyetlen lépés. Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy iratkozzon fel Hírlevelünkre!

Kapcsolattartó:

Baji-Gál Ferenc
BIM értékesítési és technikai
tanácsadó
+36 30 585 7045
ferenc.baji-gal@cads.hu