Az Autodesk Construction Cloud előadássorozatunk soron következő része az Autodesk Takeoff a platform azon része, amely a kötségvetés készítő csapatnak nyújt egy egyszerű felhő alapú segítséget

A nem megfelelő projekttervezés sok pénzt vesz el Öntől és a csapatától. A legtöbb kivitelezési projekt általában alig éri el a 2%-os bruttó haszonkulcsot. A nyereségesség megőrzésének legjobb módja, ha olyan eszközökkel fejlesztjük a munka egyes részeit, amelyek automatizálják a becslési folyamatot, és amelyekkel az előzményprojektek adatai alapján készíthet pontos becsléseket. Az adatok pontos becslésekhez való felhasználásán akár a projekt megnyerése vagy elvesztése is múlhat.

Az Autodesk Takeoff ma már általánosan elérhető, és egy egységes platformon lehet vele egyszerűsíteni a mennyiségszámítási folyamatot.

A becslést készítő csapat az építési és kivitelezési dokumentumokhoz, rajzokhoz és 3D modellekhez férhet így hozzá, könnyen tud a naprakész adatokból dolgozni. A Takeoff-ban az se jelent akadályt, ha nem 3D modell áll rendelkezésre, 2D-s rajzokból (DWG és PDF) is lehet mennyiségi adatokat kinyerni és költségeket hozzárendelni.

Tekintse meg felvételről korábbi előadásunkat, ahol a megszokott módon, workshop jelleggel lehet betekintést nyerni az Autodesk Takeoff működésébe!

Előadónk: Baji-Gál Ferenc – BIM specialista

Kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy megtekinthesse rögzített előadásunkat! Köszönjük.

Név:* Foglalkozása/beosztása: Munkahely neve: E-mail cím:* E-mail cím újra:* Telefonszám:* Honnan értesült a rendezvényről?:* Érdeklődési terület/iparág: Melyik Autodesk megoldást/szoftvert használja?:*
AutoCAD
AutoCAD LT
Civil 3D
Fusion 360
Infraworks
Inventor
Revit
Autodesk Vault
egyéb

Hozzájárulok ahhoz, hogy az Arkance Systems HU Kft. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

Elolvastam és megérettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.*


Használja ki Ön is és tervezői csapata is az újabb és újabb tervezési technológiák előnyeit, amelyek új szintre emelik tervezési megoldásaival kapcsolatban, keresse kollégáinkat egy személyes konzultációra, hogy az iparágban jártas szakértőink támogatást nyújtsanak Önnek.

Vegyen részt az általunk nyújtott szakmai képzéseken, hogy a megszerzett tudást azonnal kamatoztatni tudja munkájában! Hamarosan induló intenzív alapozó és haladó tanfolyamainkról további információt ITT talál.

Amennyiben szakmai ismereteit bővítené és elsőként szeretne hozzáférni a legfrissebb újdonságokról szóló hírekhez vagy cikkekhez, elég egyetlen lépés. Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy iratkozzon fel Hírlevelünkre!

Kapcsolattartó:

Sebők Róbert
CAD üzletág igazgató