Az Autopath üldözőgörbe elemző és jármű elfordulási szimulációs szoftver könnyedén használható útcsatlakozások, körforgalmak, kapubehajtók és egyéb forgalmi létesítmények ellenőrzésére. 

A forgalomcsökkentési eljárások számos pozitív hatással járnak a városok közlekedésbiztonságára, az utak szűkítése és más kapcsolódó intézkedések korlátozhatják egyes létesítmények járművekkel való megközelíthetőségét.

Vegyen részt 2020. szeptember 15-én, 11 órától tartandó Autopath webinár sorozatunk következő eseményén! Előadásunkból megismerheti, hogyan ellenőrizheti gyorsan a mentőautók, tűzoltóautók, hulladékszállító és egyéb közszolgálati járművek fordulási útvonalait szűk városi utcákon, hozzáférési útvonalakon és garázsokban a CGS Labs Autopath szoftverével.

A webinár angol nyelvű, a részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztráció szükséges.

Regisztráció

Az Autopath versenyképes árazása, az egyedi járművek létrehozásának lehetősége, és a magas szintű technikai támogatás világszerte remek választássá teszik az Autopath szoftvert a szakemberek számára.

Speciális promóció Autopath 90 napos szoftver-előfizetésre, 30%-os árengedménnyel! Ha 2020. szeptember 15. és 2020. október 15. között 90 napos szoftver-előfizetést vásárol, és 1 éves előfizetésre vagy állandó licencre szeretne frissíteni a vásárlást követő 90 napon belül, akkor a kifizetett összeggel csökkenthetjük a fizetendő árat.

Keresse szakértő kollégáinkat, ha bevezetné a BIM folyamatokat az építészeti és infrastruktúra létesítmények tervezési, építési és kezelési munkafolyamataiba.