Az Autodesk iparági gyűjteményei az év legjelentősebb frissítéseivel érkeznek

Néhány hete az AutoCAD legújabb verziója jelent meg jó adag új és továbbfejlesztett funkcióval, valamint a Box és a Microsoft OneDrive szolgáltatással való integrálást kínáló új lehetőségekkel. Az Autodesk felhőalapú képességeivel karöltve az integrálás lehetővé teszi az előfizetők számára a Boxban vagy a Microsoft OneDrive-ban tárolt DWG-fájlok megnyitását és szerkesztését az AutoCAD asztali, webes vagy mobil változatával.

Az évnek ebben a szakaszában ismét nagy dolgok várnak a leghatékonyabb Autodesk-szoftvereket egyszerű csomagokban egyesítő iparági gyűjtemények előfizetői számára. A gyűjteményekre való előfizetés azt jelenti, hogy zökkenőmentesen hozzáférhet az adott iparág igényeihez kialakított, hatékony, a tervezéstől a gyártásig terjedő munkafolyamatokhoz.  A szakterületüket támogató legjobb eszközök birtoklása mellett az iparági gyűjtemények előfizetői az AutoCAD 2020 termékhez és annak speciális eszközkészleteihez is hozzáférhetnek.

Nem számít, milyen iparágban tevékenykedik, az Autodesk iparági gyűjtemények a legjobb megoldásokat összefogva nyújtanak segítséget ahhoz, hogy elindulhasson az alkotás jövője felé vezető úton – digitális automatizálással biztosítják, hogy többet tehessen kevesebb idő alatt, és jobb eredményeket érhessen el.

Architecture, Engineering & Construction Collection

 „Csapatunk azt tekinti küldetésének, hogy segítséget nyújtson az építőipari szakembereknek a jobb folyamatok és projektek megvalósításában egy olyan átfogó, több szakterületet lefedő modellezési platformmal, amely összekapcsolja a tervezést a kivitelezéssel. Nagy örömmel mutatjuk be a Revit 2019.1 és a Revit 2019.2 fejlesztésein alapuló Revit 2020 szoftvert. Az építészek számára a fal/függönyfal létrehozása terén kínálunk fejlesztéseket, valamint új, haladási útvonalat számító funkciót is kaptak a minimális kijárattávolság szimulálásához. A szerkezettervező mérnökök a tervezéstől a gyártásig a teljes folyamatot lefedő jobb kirészletezést használhatnak a beton- és acélszerkezetekhez kapcsolódóan. Az épületgépészeti és villamossági ügyfelek munkáját a továbbfejlesztett elektromos tervezési és mechanikus gyártási munkafolyamatok segítik. Régóta várt fejlesztéseket váltottunk valóra, ilyen például a PDF-alávetítés. Nagy örömmel mutatjuk be továbbá a Cloud Model Upgrade szolgáltatást is, amely szó szerint egyetlen kattintásra, teljes mértékben automatizálja a BIM 360-projektekben található felhőmodellek frissítését” – Chris Yanchar, épülettervezési termékekért felelős igazgató.

„A Civil 3D 2020 új kiadásában leginkább a Dynamo for Civil 3D érkezése tölt el minket izgalommal. A tervezésautomatizálási eszköz segítségével az ügyfelek időt takaríthatnak meg az ismétlődő tervezési feladatok felgyorsításának köszönhetően. A Civil 3D 2020 ezen és más új funkcióival még hatékonyabbá tehetjük ügyfeleink tervezési és gyártási munkafolyamatait” – Tim Yarris, a Civil 3D termékmenedzsere.

 „A BIM és a GIS integrálása iránti elkötelezettségünk újabb lépcsőfokát jelenti az InfraWorks legfrissebb kiadása. Az ügyfelek mostantól beolvashatnak adatokat az ArcGIS szolgáltatásból az InfraWorks szoftverbe, módosíthatják az adatokat, majd visszamenthetik őket az ArcGIS-be. Az InfraWorks továbbra is kitűnő megoldást jelent az ügyfeleknek a projektek valósághű környezetbe helyezett modelljének létrehozásához. A projektinformációk immár könnyebben oszthatók meg a tervezéssel foglalkozó és a GIS-csapatok között” – Nick Zeeben, az InfraWorks termékmenedzsere.

Amennyiben szakmai ismereteit bővítené és elsőként szeretne hozzáférni a legfrissebb újdonságokról szóló hírekhez vagy cikkekhez, elég egyetlen lépés. Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy iratkozzon fel Hírlevelünkre!

Szerezze meg azt a tudást, amivel szintet léphet munkájában: tanuljon specialistáinktól! Rendszeres időközönként meghirdetett tanfolyamainkon az alapoktól, egészen a speciális haladó szintig eljuthat. Részletek és további információ ITT.