Az együttműködés új perspektívája projektjei és csapatai számára – szakmai webinárok

Tapasztalja meg az intelligensebb munkát a tervezőcsapatokon belül!

A projektek növekvő összetettsége és a piaci verseny miatt a legjobb eszköz, amellyel rendelkezhet, egy rugalmas szoftver-megoldás, amellyel összekapcsolhatja csapatait, adatait és munkafolyamatait, valamint hatékony betekintést nyújthat a projektekbe.

Az Autodesk BIM Collaborate a tervezési együttműködést, a modellkoordinációt és a dokumentumkezelést az Autodesk Construction Cloudba helyezi, így csökkenti az átdolgozások mennyiségét, növeli a termelékenységet, és hozzájárul a projektek gyorsabb teljesítéséhez, mindezt a felhőben.

Az egységesített platformra épülő Autodesk BIM lehetővé teszi a csapatok számára a tervezői szándék és a kivitelezhetőség összehangolását és végrehajtását azáltal, hogy a teljes tervezési együttműködést és koordinációs munkafolyamatot egyetlen felhőalapú megoldás keretein belül kezeli egy közös adatkörnyezetben. A Revit, a Civil 3D és az AutoCAD Plant 3D bármikor, bárhonnan hozzáférhető, így könnyebbé válik az együttműködés a teljes projektcsapat számára.

Ahogy a neve sugallja, a BIM Collaborate Pro célja, hogy anélkül használhassa ki a csapatmunkában és az adatokban rejlő lehetőségeket, hogy mindez megbénítaná a projektet. Az Autodesk felhőalapú, tervezési együttműködésre és koordinációra létrehozott csomagja összeköti az építészeti, tervezési és kivitelezési (AEC-) csapatokat, zökkenőmentessé teszi a munkafolyamatokat, és lehetővé teszi, hogy minden résztvevő valós időben végezze el a projekttel kapcsolatos feladatait.

A modellek áttekintésétől és jelölésétől kezdve a hibakezelésen át a módosítások elemzéséig és az ütközésvizsgálatig a BIM Collaborate Pro-t arra tervezték, hogy a lehető leghatékonyabb egyplatformos megoldást nyújtsa.

Vegyen részt 2022. június-júliusi építőipari szakmai webinárjainkon, ahol bemutatjuk a modern, határokon átívelő és a nap 24 óráját kihasználó építőipari szektor számára az Autodesk Construction Cloud portfolió részeként a BIM Collaborate Pro megoldás legvonzóbb előnyeit. Segítségével egyetlen felhőalapú platformon koordinálható a projektek minden eleme. Tervezőként bárhol, bármikor dolgozhat a Revit, a Civil 3D és a Plant 3D használatával. Véleményezőként központilag, egy egységes platformon kezelheti az adatokat. Döntéshozóként visszajelzést adhat, megtekintheti a részletes információkat, és észlelheti az ütközéseket.
Ezen felül az Autodesk AEC Collection (Építőipari szoftvergyűjtemény) felhőalapú, közös adatkörnyezettel támogatott BIM- és CAD eszközök előnyeit is megismerheti. Az egy csomagban kínált, a teljes építőipari, szakágspecifikus BIM portfóliót – magasépítésben és az infrastruktúra tervezésben használható – magába foglaló alkalmazások összegyűjtésével az Autodesk, a piacon egyedülállóként, egy hatékony és nagyon kedvező ár/érték arányú csomagot kínál a felhasználóknak. 

Szakmai előadásainkon a részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztráció szükséges. Az előadásokat rögzítjük, azokat a regisztráltak részére az előadások után elérhetővé tesszük.

Autodesk Build integrálása az AutoCAD munkafolyamatokba
2022. június 28., 10 óra
Előadó: Maródi László – BIM specialista
Regisztráció és további információ >>>

Tervezési együttműködés és modellkoordináció – BIM Collaborate Pro és a Plant 3D együttes használatának előnyei
2022. június 30., 10 óra
Előadó: Maródi László – BIM specialista
Regisztráció és további információ >>>

Tervezés és együttműködés felhő alapon – AEC Collection és a BIM Collaborate Pro előnyei egy helyen
2022. július 5., 10 óra
Előadó: Baji-Gál Ferenc – BIM specialista
Regisztráció és további információ >>>

BIM az építőipari munkafolyamatokban – BIM Collaborate Pro és Civil 3D együttes használatának előnyei
2022. július 14., 10 óra
Előadó: Zagyi Bence – Infrastruktúra BIM specialista
Regisztráció és további információ >>>

Használja ki okosan a nyarat és képezze magát ingyenes szakmai webinárjainkon!

Megtisztelő online jelenlétükre feltétlenül számítunk!

Az Arkance Systems Hungary csapata


Azon dolgozunk, hogy még több ügyfelünk számára elérhetővé tegyük az Autodesk gépipari megoldások által nyújtott új tervezési megközelítést és elkezdhessék felfedezni és bevezetni ezt a forradalmi technológiát. 

Az Arkance Systems Hungary az Ön egyedi igényeinek megfelelő gyártási, üzemtervezési és automatizálási megoldásokat biztosítja tervezőszoftver kínálatából. 

Vegyen részt az általunk nyújtott szakmai képzéseken, hogy a megszerzett tudást azonnal kamatoztatni tudja munkájában! Hamarosan induló intenzív alapozó és haladó tanfolyamainkról további információt ITT talál.

Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy LinkedIn üzleti oldalunknak, csatlakozzon Youtube csatornánkhoz és iratkozzon fel Hírlevelünkre, hogy naprakész információt kapjon a legfrissebb Autodesk újdonságokról, promóciókról és szakmai blogjainkról.

Kapcsolattartó:

Egyed András
BIM tanácsadó