Tervezési együttműködés – Collaborate Pro és a Civil 3D együttes használatának előnyei – szakmai webinár

A digitális transzformáció rohamos ütemben zajlik. Ennek az építőiparban az egyik legfőbb hajtóereje és támogatója a BIM, és a BIM-et kiszolgáló technológiák. Az Autodesknél nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy ezek a technológiák naprakészek, illetve könnyen integrálhatóak legyenek a tervezési munkafolyamatokba.

Vegyen részt 2022. július 14-én 10 órától szakmai webinárunkon, ahol bemutatásra kerül a Civil 3D és a Collaborate Pro együttműködése, a közös munkafolyamat előnyei:

  • Collaborate Pro-ról általánosan: mire is jó milyen eszközei vannak,
  • Hogyan kapcsolódik a Collaborate Pro-hoz a Civil 3D?
  • Hogyan egészíti ki a Collaborate Pro a Civil 3D működését?
  • a Civil 3D-s munkafolyamatok működése a felhő alapúrendszerben.

A webinárunkon megtudhatja miképp emelheti következő szintre az Civil 3D-s tervezést és projektkommunikációt a BIM Collaborate Pro segítségével!

Előadónk: Zagyi Bence – Infrastruktúra BIM szakértő

A webináron való részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztráció szükséges. Kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy a bejelentkezéshez szükséges adatokat emailben elküdlhessük. Köszönjük.
A webinárt rögzítjük, amelyet az arra regisztrálók részére az eseményt követően emailban elküldünk.

Név:* Foglalkozása/beosztása: Munkahely neve: E-mail cím:* E-mail cím újra:* Telefonszám:* Honnan értesült a rendezvényről?:* Érdeklődési terület/iparág: Melyik Autodesk megoldást/szoftvert használja?:*
AutoCAD
AutoCAD LT
CAM/PowerMill/FeatureCAM
Civil 3D
Fusion 360
Infraworks
Inventor
Revit
Autodesk Vault
egyéb

Cégen belül milyen technológia bevezetésében látja a fejlesztési lehetőséget?:
Hozzájárulok ahhoz, hogy az Arkance Systems HU Kft. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

Elolvastam és megérettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.:*


Reméljük, hogy az Autodesk építőipari szoftverek számos új- és továbbfejlesztett BIM funkciója meghozzák a kedvét ahhoz, hogy Ön és vállalata kihasználva az újabb és újabb tervezési technológiák előnyeit új szintre emeljék tervezési hatékonyságukat. Keresse kollégáinkat egy személyes konzultációra, hogy az iparágban jártas szakértőink támogatást nyújtsanak Önnek.

Vegyen részt az általunk nyújtott szakmai képzéseken, hogy a megszerzett tudást azonnal kamatoztatni tudja munkájában! Hamarosan induló intenzív alapozó és haladó tanfolyamainkról további információt ITT talál.

Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy LinkedIn üzleti oldalunknak, csatlakozzon Youtube csatornánkhoz és iratkozzon fel Hírlevelünkre, hogy naprakész információt kapjon a legfrissebb Autodesk újdonságokról, promóciókról és szakmai blogjainkról.

Kapcsolattartó:

Egyed András
BIM tanácsadó