BIM megközelítés a közúti csomópontok tervezésében – szakmai webinár

2022.08.30-án 10 órától a CGS Labs szakemberei bemutatják azokat az eljárásokat és irányelveket, amelyekkel hatékonyan készíthetjük el egy útkereszteződés BIM-modelljét a PLATEIA úttervezési-szoftver legújabb verziójában elérhető eszközökkel.

A közúti infrastruktúra BIM-modellezése nagy kihívást jelent mind a tervezők, mind a szoftverfejlesztők számára, mivel egyrészt új tervezési megközelítések és eszközök elsajátítását, másrészt a minőségi tervezőszoftverek folyamatos fejlesztését igényli. Az infrastruktúra BIM-modellek CGS Labs szoftverrel történő tervezésének megközelítése nagyon hasonló a klasszikus építőipari tervezéshez. Ezért olyan népszerű a PLATEIA a tapasztalt úttervezők körében, akik a CAD-ről a BIM-re lépnek át.

Úttervezőként vegyen részt a webináron és ismerje meg azon eljárásokat, amelyekkel hatékonyan lehet létrehozni egy útkereszteződés BIM-modelljét a PLATEIA úttervezési-szoftver legújabb verziójában elérhető eszközökkel!

 


Használja ki Ön is és tervezői csapata is az újabb és újabb tervezési technológiák előnyeit, amelyek új szintre emelik tervezési megoldásaival kapcsolatban, keresse az kollégáinkat egy személyes konzultációra, hogy az iparágban jártas Arkance Systems szakértőink támogatást nyújtsanak Önnek.

Vegyen részt az általunk nyújtott szakmai képzéseken, hogy a megszerzett tudást azonnal kamatoztatni tudja munkájában! Hamarosan induló intenzív alapozó és haladó tanfolyamainkról további információt ITT talál.

Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy LinkedIn üzleti oldalunknak, csatlakozzon Youtube csatornánkhoz és iratkozzon fel Hírlevelünkre, hogy naprakész információt kapjon a legfrissebb Autodesk újdonságokról, promóciókról és szakmai blogjainkról.

Kapcsolattartó:

Egyed András
BIM tanácsadó