BIMAXON szakmai webinár – Osztályozás: Kulcs a BIM-hez!

Tegyük fel, hogy Ön egy ideje átállt a 2D-s tervezésről a 3D-sre. Ön és csapata magabiztossá vált a BIM munkafolyamatok használatában. Ellenőrizze!

De vajon teljes mértékben kihasználja a BIM-ben rejlő lehetőségeket? A BIM bevezetésébe fektetett idő, erőfeszítés és pénzügyi források megkövetelik, hogy a lehető legtöbbet hozza ki belőle.

A BIM-adatok osztályozása pontosan az a terület, ahol többet hozhat ki a BIM-ből. Valójában ez a kulcsa annak, hogy teljes értékét kiaknázhassa. Ez azért van így, mert a BIM-adatok osztályozása megkönnyíti az adatok megértését, biztosítva az adott eszköz pontos és időben történő költségvetését, tervezését, építését és kezelését.

Készen áll tehát arra, hogy a lehető leghatékonyabb módon osztályozza a BIM-objektumokat?

Függetlenül attól, hogy melyik platformot használja – legyen az Revit, Civil 3D, Navisworks vagy Tekla® – hangolódjon rá március 2-i ingyenes webináriumunkra, és ismerje meg a BIM-projektelemek osztályozásának rugalmas módját bármely nemzeti vagy vállalati szabványos osztályozási rendszer szerint.

Osztályozás: Kulcs a BIM-hez! – szakmai webinár
Élőben 2023. március 2-án, 11 órától.
Ne maradjon le, regisztráljon még ma!

 [REGISZTRÁCIÓ A WEBINÁRRA]

A webinár témái: 

  • A BIMAXON megoldás ismertetése.
  • Táblázatok importálása/exportálása Excel formátumban az osztályozás létrehozásának felgyorsítása érdekében.
  • Egyéni osztályozási rendszer létrehozása osztályok és alosztályok használatával.
  • Felhasználói jogosultságok kezelése (admin, vendég, moderátor).
  • Revit, Civil 3D, Navisworks és Tekla bővítmények használata a projektadatok osztályozásához.

A webinár előadója Renata Jociene, az AGACAD Technikai igazgatója és hivatalos Revit specialista. A webinár nyelve angol.

Nem tud élőben részt venni? Mindenképp REGISZTRÁLJON, hogy a szakmai webinár után meg tudjuk osztani Önnel a rögzített előadás linkjét!


Használja ki Ön is és tervezői csapata is az Autodesk újabb és újabb tervezési technológiák nyújtotta előnyöket, amelyek új szintre emelik cége tervezési-gyártási hatékonyságát!

Az Autodesk BIM megoldások segítik a különböző csoportok, szakágak az együttműködését és a kívánt projekteredmények elérésében – a tervezési, a kivitelezési és az üzemeltetési szakaszban egyaránt.

Ha többet szeretne megtudni az Autodesk tervezési munkafolyamatának fejlesztéseivel kapcsolatban, keresse kollégáinkat egy személyes konzultációra, használja fel az egyes iparágakban jártas szakértőink tapasztalatait!

Vegyen részt az általunk nyújtott szakmai képzéseken, hogy a megszerzett tudást azonnal kamatoztatni tudja munkájában! Hamarosan induló intenzív alapozó és haladó tanfolyamainkról további információt ITT talál.

Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy LinkedIn üzleti oldalunknak, csatlakozzon Youtbe csatornánkhoz és iratkozzon fel Hírlevelünkre, hogy naprakész információt kapjon a legfrissebb Autodesk újdonságokról, promóciókról és szakmai blogjainkról.


2022. július 19-én az ARKANCE SYSTEMS felvásárolta a HungaroCAD Kft-t, a magyarországi építőipari és gépipari digitális megoldások kiemelkedő szereplőjét. Az ARKANCE-csoporthoz való csatlakozással a HungaroCAD Kft. és az Arkance Systems HU Kft. csapata teljes körű megoldásokat kínál a CAD/CAM/BIM/GIS/Infrastruktúra BIM/PDM/PLM megoldások és szolgáltatások esetében, amelyek magas hozzáadott értéket képviselnek ügyfeleink és partnereink számára. Egy átmeneti időszakot követően a két vállalat ugyanazon ARKANCE SYSTEMS égisze alatt fog működni.

Kapcsolattartó:

Németi László
BIM értékesítési és technikai tanácsadó