Bővítse építőmérnöki tervezési munkafolyamatait! – webinár

Autodesk Civil 3D webinár

Az Autodesk Civil 3D elengedhetetlen tervezési megoldás az építőmérnöki és infrastruktúra tervező cégek számára nyomvonal, hossz-szelvény, terepmodell, út-, vasút-, vízépítés, közmű projektekhez. Ez az átfogó szoftver integrált funkciókkal támogatja a BIM-et a rajzkészítés, tervezés és építési dokumentáció javítása érdekében.

Az új Autodesk Civil 3D 2022.1-es frissítés olyan új funkciókat tartalmaz a nyomterv létrehozása és paraméterezése során, amellyel egy új parancs segítségével könnyen és egyszerűen másolhatja át egyik nyomterv tulajdonságait egy másik régióba, vagy akár egy másik nyomtervbe is.

Egy másik ilyen újdonság ebben a verzióban a nyomterv sablonok alkalmazásának lehetőségek akár DWG, vagy DWT fájlból új nyomterv létrehozásra.

A sok újdonság és frissítés mellett a Civil 3D-ben a nyomtervvel kapcsolatban a paraméterek megfeleltetését is frissítették, akár különböző nyomtervekben lévőket is meg lehet feleltethetni egymásnak (korábban csak egyazon nyomterven belül ált rendelkezésre ez a funkció).

Az itt felsorolt 3 újdonság és frissítése csak egy kiemelése annak, hogy milyen változások is lettek a 2022.1-es Autodesk Civil 3D aktuális verziójának.

Tekintse meg felvételről online előadásunkat és ismerje meg ezeket az újdonságokat részletesebben és győződjön meg arról, hogy érdemes mindig az aktuális verziót használni!

Előadónk: Baji-Gál Ferenc – BIM specialista

Kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy a rögzített előadás linkjét emailben elküdlhessük. Köszönjük.

asga

Név:* Foglalkozása/beosztása: Munkahely neve: E-mail cím:* E-mail cím újra:* Telefonszám:* Honnan értesült a rendezvényről?:* Érdeklődési terület/iparág: Melyik Autodesk megoldást/szoftvert használja?:*
AutoCAD
AutoCAD LT
Civil 3D
Fusion 360
Infraworks
Inventor
Revit
Autodesk Vault
egyéb

Hozzájárulok ahhoz, hogy az Arkance Systems HU Kft. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

Elolvastam és megérettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.*Olyan korban élünk, ahol a tervezők, az építőmérnökök, a kivitelezők és az üzemeltetők egyre szorosabb kapcsolatban állnak egymással. A BIM megoldások segítik a csapatokat az együttműködésben és a kívánt projekteredmények elérésében – a tervezési, a kivitelezési és az üzemeltetési szakaszban egyaránt.

Használja ki Ön is és tervezői csapata is az újabb és újabb tervezési technológiák előnyeit, amelyek új szintre emelik tervezési hatékonyságukat! Ha többet szeretne megtudni az Autodesk tervezési munkafolyamatának fejlesztéseivel kapcsolatban, keresse kollégáinkat egy személyes konzultációra, hogy az iparágban jártas szakértőink támogatást nyújtsanak Önnek.

Vegyen részt az általunk nyújtott szakmai képzéseken, hogy a megszerzett tudást azonnal kamatoztatni tudja munkájában! Hamarosan induló intenzív alapozó és haladó tanfolyamainkról további információt ITT talál.

Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy LinkedIn üzleti oldalunknak és iratkozzon fel Hírlevelünkre, hogy naprakész információt kapjon a legfrissebb Autodesk újdonságokról, promóciókról és szakmai blogjainkról.