CGS Labs 2020 verzió újdonságai – Általános tudnivalók

Megérkezett a CGS Labs új verziója. Az AutoCAD / Civil 3D 2020 támogatás mellett számos új funkcióval jelentkeznek az immáron 2020-as dátummal ellátott szoftverek. Ebben a cikkben azokat az újdonságokat gyűjtöttem össze, amelyek az összes szoftvert érintik.

CGS Labs 2020

CGS Labs 2020 megújult telepítő

A CGS Labs kínálatában szereplő összes építőmérnöki szoftveres megoldás jelentős frissítést kapott. Ez a változás a Ferrovia, Aquaterra, Plateia, AutoPath, AutoSign és az Electra szoftvereket egyaránt érinti.

A frissítés nem történik meg automatikusan az előző évekhez hasonlóan, hanem a 2020-as verziót párhuzamosan telepíthetjük, akár a 2017.X meglévő verzió mellé

CGS Labs új megújult telepítőkészlet: AutoPath 2020 telepítendő nyelvek kiválasztása
CGS Labs új megújult telepítőkészlet: AutoPath 2020 telepítendő nyelvek kiválasztása

Minden CGS Labs szoftver mostantól egy telepítőben válik elérhetővé, ami az összes nyelvet tartalmazza. Ezáltal a telepítés során választhatjuk ki, hogy mely szoftverekkel rendelkezünk, és milyen nyelven és melyik verziójú AutoCAD, Civil 3D vagy BricsCAD platformhoz szeretnénk telepíteni.

Teljesen új licenckezelő

A CGS Labs 2020-as verziójú termékei egy teljesen új licenckezelővel jelennek meg. Ennek következményeként a 2020-as verziók aktiválásához új licenc kódokra van szükség.

Az Új CGS Labs License Manager felülete sokkal átláthatóbb lett
Az Új CGS Labs License Manager felülete sokkal átláthatóbb lett
Az új megoldásokhoz a CGS Labs a Reprise Software által biztosított OEM licenckezelő megoldást választotta, amely könnyebb kezelhetőséget biztosít mind az egyedi, mind a hálózatos licencek esetén.

Támogatott CAD platformok

A CGS Labs szoftverek 2020-as verziója támogatja az Autodesk AutoCAD és a Civil 3D 2020-as verzióit, valamint a BricsCAD v19-et is.

Visszamenőlegesen az Autodesk AutoCAD 2013-as, valamint a BricsCAD v17-es verziójáig kompatibilis a megnevezett CAD platformokkal.

A CGS Labs arra törekszik, hogy közel azonos funkcionalitást biztosítson az AutoCAD/Civil 3D és BricsCAD támogatott verziói között, de a szoftverek felépítéséből adódóan előfordulhatnak eltérések a CAD platformok funkciói között.

A 2020-as verzióval bővült a támogatott Autodesk termékek listája
A 2020-as verzióval bővült a támogatott Autodesk termékek listája

Kompatibilitás a korábbi verziókkal

A CGS Labs 2020-as verziós szoftverei kompatibilisek a korábbi verziókban készített munkákkal, ami biztosítja a folytonosságot DWG fájlok használata során. Ez a kapcsolat a 2013-as verziótól kezdődően a 2020-as verzióig biztosított a szoftver fejlesztői által.

Továbbá a közúti, vasúti, folyószabályozási és egyéb projektek, melyek a legfrissebb, 2020-as verzióval készülnek Autodesk AutoCAD /Civil 3D 2020 vagy BricsCAD v19 platformokon, kezelhetőek a korábbi verziókban is
(visszamenőleg az AutoCAD/Civil 3D 2013-ig vagy BricsCAD v17-ig).

Telepítés menete

A megváltozott licencelési eljárás miatt a sorozatszámot hozzá kell rendelni a 2020-as verzióhoz. Amennyiben szeretne frissíteni az új verzióra, írjon nekünk emailt az antal.ivan@cads.hu-ra. A frissítés ingyenesen elérhető előfizetéssel, örök-licenchez tartozó aktív szoftverkövetéssel vagy financing konstrukció esetén.

A teljes csomag telepítő fájlja az alábbi linken érhető el:
CGS Labs 2020-as verzió összevont telepítő letöltése

Az AutoPath és az AutoSign Ultimate verziója is hamarosan érkezik. További információk hamarosan elérhetőek lesznek ezekről a termékekről is.

Amennyiben szakmai ismereteit bővítené és elsőként szeretne hozzáférni a legfrissebb újdonságokról szóló hírekhez vagy cikkekhez, elég egyetlen lépés. Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy iratkozzon fel Hírlevelünkre!