Project Explorer: új bővítmény a Civil 3D felhasználóknak – szakmai webinár

Az Autodesk Civil 3D 2021.1 kiadásával elérhetővé vált a Project Explorer. Ez a Civil 3D új kiegészítő lényegesen egyszerűbb eszközt biztosít a felhasználóknak a modell tervadatainak jobb megértéséhez és a geometriai információk hatékonyabb szerkesztéséhez.

A Projekt Explorer segítségével egyszerűsítve lehet navigálni a projektadatok között és könnyen lehet a tervezési modellt is szerkeszteni. Egyszerűbben lehet észre venni a tervezési kritériumokra vonatkozó figyelmeztetéseket és megfelelni a tervezési szabályoknak. Hatékonyan létre lehet hozni bármilyen egyedi jelentést és táblázatot, amelyet könnyen át is lehet adni a folymat többi szereplőjének.

Vegyen részt 2021. április 15-én 11.30-kor kezdődő online előadásunkon és ismerje meg a Projekt Explorert közelebbről!

Vendég előadónk: Baji-Gál Ferenc

A webináron a részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztráció szükséges.

Kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, emailfordultával küldjük a bejelentkezéshez szükséges információkat. Köszönjük

Név:* Foglalkozása/beosztása: Munkahely neve: E-mail cím:* E-mail cím újra:* Telefonszám:* Honnan értesült a rendezvényről?:* Érdeklődési terület/iparág: Melyik Autodesk megoldást/szoftvert használja?:*
AutoCAD
AutoCAD LT
Civil 3D
Fusion 360
Infraworks
Inventor
Revit
Autodesk Vault
egyéb

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Varinex-CADStudio Kft. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

Elolvastam és megérettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.:*


Olyan korban élünk, ahol a tervezők, az építőmérnökök, a kivitelezők és az üzemeltetők egyre szorosabb kapcsolatban állnak egymással. A BIM megoldások segítik a csapatokat az együttműködésben és a kívánt projekteredmények elérésében – a tervezési, a kivitelezési és az üzemeltetési szakaszban egyaránt.

Használja ki Ön is és tervezői csapata is az újabb és újabb tervezési technológiák előnyeit, amelyek új szintre emelik tervezési hatékonyságukat! Ha többet szeretne megtudni az Autodesk tervezési munkafolyamatának fejlesztéseivel kapcsolatban, keresse kollégáinkat egy személyes konzultációra, hogy az iparágban jártas szakértőink támogatást nyújtsanak Önnek.

Amennyiben szakmai ismereteit bővítené és elsőként szeretne hozzáférni a legfrissebb újdonságokról szóló hírekhez vagy cikkekhez, elég egyetlen lépés. Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy iratkozzon fel Hírlevelünkre!