Nyomterv létrehozás Civil 3D-ben – burkolatmegerősítés szakmai webinár

Az Autodesk Civil 3D használatával milyen eszközöket és funkciókat kell használni, hogy létrehozzunk egy új nyomvonalat? Milyen eszközökkel lehet ehhez a nyomvonalhoz hosszszelvényt és minta keresztszelvényeket létehozni? A kész nyomterven hogyan lehet földmunkát és mennyiségeket számítani és terepmodellt készíteni, felhasználni?

Számos felhasználói kérdés, amelyekre az elmúlt időben megoldást adtunk. Vegyen részt 2021. április 8-án 11.30-kor kezdődő online előadásunkon, és ismerje meg, hogy hogyan lehet a magyar Útügyi Műszaki Előírásoknak megfelelően burkolatmegerősítést tervezni a Civil 3D-ben. Burkolat megerősítés tervezése során, hogyan lehet térfogatokat számítani, marás kiegyenlítést bemutatni felülnézetből és megtanulhatja a mintakeresztszelvény részletes felépítését is.

Vendég előadónk: Seres Péter – Civil 3D szakértő

A webináron a részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztráció szükséges.

Kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, emailfordultával küldjük a bejelentkezéshez szükséges információkat. Köszönjük

Név:* Foglalkozása/beosztása: Munkahely neve: E-mail cím:* E-mail cím újra:* Telefonszám:* Honnan értesült a rendezvényről?:* Érdeklődési terület/iparág: Melyik Autodesk megoldást/szoftvert használja?:*
AutoCAD
AutoCAD LT
Civil 3D
Fusion 360
Infraworks
Inventor
Revit
Autodesk Vault
egyéb

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Varinex-CADStudio Kft. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

Elolvastam és megérettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.:*


Olyan korban élünk, ahol a tervezők, az építőmérnökök, a kivitelezők és az üzemeltetők egyre szorosabb kapcsolatban állnak egymással. A BIM megoldások segítik a csapatokat az együttműködésben és a kívánt projekteredmények elérésében – a tervezési, a kivitelezési és az üzemeltetési szakaszban egyaránt.

Használja ki Ön is és tervezői csapata is az újabb és újabb tervezési technológiák előnyeit, amelyek új szintre emelik tervezési hatékonyságukat! Ha többet szeretne megtudni az Autodesk tervezési munkafolyamatának fejlesztéseivel kapcsolatban, keresse kollégáinkat egy személyes konzultációra, hogy az iparágban jártas szakértőink támogatást nyújtsanak Önnek.

Amennyiben szakmai ismereteit bővítené és elsőként szeretne hozzáférni a legfrissebb újdonságokról szóló hírekhez vagy cikkekhez, elég egyetlen lépés. Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy iratkozzon fel Hírlevelünkre!