Ismerje meg a Civil 3D-ben készült útburkolat megerősítéshez használható mintakeresztszelvény részletes felépítését szakmai webinárunkon!

Az Autodesk Civil 3D egy olyan AutoCAD alapú tervezőszoftver, amely tartalmazza az összes mélyépítő mérnökök munkájához szükséges eszközt. A Civil 3D használható: vonalas létesítmények, út, vasút, vízépítési létesítmények tervezéséhez, csővezeték tervezéshez (szennyvíz vagy csapadék csatorna), földmunka- és rézsűtervezéshez. A dinamikus objektumkapcsolatoknak köszönhetően a program, a tervmódosításokat, könnyen és gyorsan kezeli.

Vegyen részt 2020. december 10-én 10 órától kezdődő szakmai előadásunkon, ahol egy burkolatmegerősítés tervezéshez használható mintakeresztszelvény részletes felépítését ismerjük meg az Útügyi Műszaki Előírásoknak megfelelő kialakítással, marással, kiegyenlítéssel, visszabontással és szélesítéssel, keresztszelvényenként beállítható oldalesésekkel.

Vendég előadónk: Seres Péter – Civil 3D szakértő

A webináron a részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztráció szükséges.

Kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, emailfordultával küldjük a bejelentkezéshez szükséges információkat. Köszönjük.

Név:* Foglalkozása/beosztása: Munkahely neve: E-mail cím:* E-mail cím újra:* Telefonszám:* Honnan értesült a rendezvényről?:* Érdeklődési terület/iparág: Melyik Autodesk megoldást/szoftvert használja?:*
AutoCAD
AutoCAD LT
Civil 3D
Fusion 360
Infraworks
Inventor
Revit
Autodesk Vault
egyéb

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Varinex-CADStudio Kft. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

Elolvastam és megérettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.*

Olyan korban élünk, ahol a tervezők, az építőmérnökök, a kivitelezők és az üzemeltetők egyre szorosabb kapcsolatban állnak egymással. A BIM megoldások segítik a csapatokat az együttműködésben és a kívánt projekteredmények elérésében – a tervezési, a kivitelezési és az üzemeltetési szakaszban egyaránt.

Használja ki Ön is és tervezői csapata is az újabb és újabb tervezési technológiák előnyeit, amelyek új szintre emelik tervezési hatékonyságukat! Ha többet szeretne megtudni az Autodesk tervezési munkafolyamatának fejlesztéseivel kapcsolatban, keresse kollégáinkat egy személyes konzultációra, hogy az iparágban jártas szakértőink támogatást nyújtsanak Önnek.

Amennyiben szakmai ismereteit bővítené és elsőként szeretne hozzáférni a legfrissebb újdonságokról szóló hírekhez vagy cikkekhez, elég egyetlen lépés. Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy iratkozzon fel Hírlevelünkre!