Próbálja ki! Collaboration for Civil 3D

Jelenleg minden eddiginél nagyobb szükség van arra, hogy az építőmérnökök gyakorlatilag bármikor és bárhonnan felvehessék a kapcsolatot az egyes csapatokkal, lebonthassák az idő- és térbeli korlátokat, és zökkenőmentesen továbbíthassák az adatokat a projekt teljes életciklusa során.

Az új együttműködési megoldások lehetővé teszik, hogy az építőmérnökök egyre összetettebb projekteket valósíthassanak meg, miközben csökkentik a kockázatokat és szinten tartják a működési hatékonyságot, valamint segítenek olyan fenntartható tervek kidolgozásában, amelyek megfelelnek a közösség igényeinek. Annak érdekében, hogy lépést tudjon tartani az iparági követelményekkel, az új technológiákkal és a munkaerő-fluktuációval, az infrastruktúraipar egyre inkább a felhőmegoldások felé mozdul el.

Az Autodesk által kifejlesztett és támogatott BIM 360 Design olyan iparágvezető szerkesztőeszközökhöz kapcsolódik, mint a Revit és a Civil 3D. Ez a leghatékonyabb felhőalapú tervezési együttműködési és adatkezelési megoldás az építőiparban dolgozó csapatok számára. A BIM 360 Design a következőket teszi lehetővé:

  • a csapatok bárhonnan és bármikor dolgozhatnak az építőipari tervezőszoftverekkel, például a Revittel és a Civil 3D-vel,
  • központilag kezelhetik adataikat egyetlen platformon, a BIM 360-on,
  • bárkivel és bármilyen eszközön egyeztethetnek a folyamatban levő tervezéshez kapcsolódó kérdésekről,
  • az engedélyeket a felhasználók, a szerepkörök és a mappák szintjén is ellenőrizhetik.

A BIM 360 Design részét képező Collaboration for Civil 3D lehetővé teszi a projektcsapatok számára (akár ugyanazon vállalaton belül, akár több vállalatra kiterjedően) a Civil 3D-projekteken folytatott biztonságos együttműködést, illetve a tervfájlok, adathivatkozások és külső referenciák közös adattárban történő tárolását.

Az Autodesk elérhetővé tette a leggyorsabban bővülő felhőmegoldása, a BIM 360 Design részét képező Collaboration for Civil 3D ingyenes próbaverzióját. A próbaverzió a Kiterjesztett hozzáférési programon keresztül is elérhető, azonos használati feltételek mellett.

Az ingyenes próbaverzió segítségével az építőmérnökök megismerkedhetnek az építőipari alkalmazásokhoz készült felhőalapú együttműködési megoldás előnyeivel.

REGISZTRÁCIÓ AZ INGYENES PRÓBAVERZIÓRA

Forrás: Autodesk


Amennyiben szakmai ismereteit bővítené és elsőként szeretne hozzáférni a legfrissebb újdonságokról szóló hírekhez vagy cikkekhez, elég egyetlen lépés. Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy iratkozzon fel Hírlevelünkre!

Kapcsolattartók:

Maródi László
Értékesítési és technikai
tanácsadó
+36 30 343 8113
laszlo.marodi@cads.hu
Sebők Róbert
CAD üzletág igazgató
+36 30 977 1824
robert.sebok@cads.hu