AEC Collection

Az AEC Collection a CAD és a BIM teljes szoftvermegoldása, kifejezetten a kivitelezés, az építészet, a mérnöki munka és az infrastruktúra területén. 

AEC Collection

Az AEC Collection a CAD és a BIM teljes szoftvermegoldása, kifejezetten a kivitelezés, az építészet, a mérnöki munka és az infrastruktúra területén. Tartalmazza az összes szoftvert a magasépítési és az infrastruktúra projektek megvalósításához: a koncepciótól és a kivitelezéstől a karbantartásig és a bontásig.

Miért választja ennyi felhasználó az AEC Collection-t?

 BIM megváltoztatja a tervezés, az építés és a kivitelezés módját. A munkamódszer annyi előnyt kínál, hogy egyszerűen nem lehet figyelmen kívül hagyni: tisztább, minőségjavító, hatékonyabb, jövedelmezőbb és kellemesebb a munka. Az AEC Collection olyan szoftvert tartalmaz, amelyet a BIM folyamat teljes életciklusa alatt használhatnak, és amely zökkenőmentesen kapcsolódnak. Az AEC Collection ára nagyon versenyképes, az alkalmazások és szolgáltatások nagy száma miatt.

Az AEC Collection a legjobb Autodesk szoftvereket tartalmazza, egy nagy értékű csomagban. Ez extra versenyképessé teszi és az innovációs ereje jelentősen megnő.

Az AEC Collection gyakran használt alkalmazásai

AutoCAD-2023-lockup-Blk-OL-ADSK-No-Year-stacked

AutoCAD Toolsets

A leggyakrabban használt és legismertebb rajzalkalmazás a 2D és 3D CAD rajzokhoz, és szinte minden elképzelhető műszaki területen használják. Nemcsak az AutoCAD-et tartalmazza, hanem a speciális eszközkészleteket és hasznos alkalmazásokat is.

Revit-2023-lockup-Blk-OL-ADSK-No-Year-Stacked

Revit (Architecture, Structure és MEP)

A leggyakrabban használt és legismertebb rajzalkalmazás a 2D és 3D CAD rajzokhoz, és szinte minden elképzelhető műszaki területen használják. Nemcsak az AutoCAD-et tartalmazza, hanem a speciális eszközkészleteket és hasznos alkalmazásokat is.

Civil-3D-2023-lockup-Blk-OL-ADSK-No-Year-Stacked

Civil 3D

Professzionális alkalmazás mélyépítési és infrastruktúra projektek tervezéséhez és műszaki fejlesztéséhez használják: mint például a terepek, utak, csatornák, töltések és térfogati objektumok tervezéséhez.

Navisworks-Manage-2023-lockup-Blk-OL-ADSK-No-Year-Stacked

Navisworks Manage

Különböző területekről származó 2D és 3D modelleket kapcsol össze, és egy nagy projektbe egyesíti őket. A szoftver áttekintést hoz létre, és megkönnyíti a projekt kezelését, a konfliktusok észlelését és jobb kommunikációt biztosít. Az eredmény: alacsonyabb áttervezési költségek és kevesebb elvesztegetett idő.

Érdekel az AEC Collection, ajánlatot kérek!

Teljes megoldás

Az Autodesk AEC Collection a kivitelezés, az építészet, a mérnöki munka és az infrastruktúra teljes megoldása. Olyan szoftvereket, mint az AutoCAD, a Civil 3D, a Revit, a 3ds Max és a Navisworks Manage: az AEC gyűjtemény mindet tartalmazza. Az új feladatok gondtalan kezelésének garanciája.

A kivitelezési partnerek egy digitális modellen belül dolgoznak együtt a BIM-en (Building Information Modeling) keresztül. Minden felhasználó megadja a modellnek a szükséges információkat. Az Autodesk az AEC Collection-el egyértelműen elkötelezte magát e filozófia mellett.

Az AEC Collection-nek köszönhetően részletes modelleket tervezhetnek építőipari partnerek. Adatokat, rajzokat, alkatrészlistákat lehet szolgáltatni és költségvetések készíthetőek minden elképzelhető információval egy pillanat alatt. Ezután a terveket meg lehet osztani kollégákkal, projektcsoportokkal vagy ügyfelekkel. Röviden: az Autodesk AEC Collection biztosítja, hogy Ön a BIM legjobb állapotában legyen!

Az AEC Collection-nak köszönhetően könnyedén kommunikálhatnak projektpartnerek. A fájlok zökkenőmentes cseréje szintén nagyszerű dolog (interoperabilitás). Gondolva:

 • AutoCAD rajzok beolvasása Revitbe
 • Revit projekt épület megnyitása a 3ds Max-ban
 • Információcsere az IFC4-en keresztül építési partnerekkel

 • Az AEC Collection lehetővé teszi az optimális együttműködést az egész
  építési folyamat során!

  A projekt dokumentumaihoz és rajzaihoz menet közben vagy a helyszínen is hozzá lehete férni a szolgáltatással. Próbálja ki az AEC Collection felhőszolgáltatásait, mint például az AutoCAD Mobile App, az InfraWorks és a FormIt Pro. Ezek mind időtakarékos alkalmazások, amelyek lehetővé teszik, hogy bárhol, bármikor dolgozni lehessen.

  Minden AEC Collection-al 100 GB felhőalapú tárhelyet is jár ingyen.

  Az AEC Collection összes terméke és szolgáltatása

 • AutoCAD: rajz alkalmazás 2D és 3D CAD rajzokhoz. Tartalmazza az AutoCAD programot, a speciális eszközkészleteket és alkalmazásokat
 • Civil 3D: építőmérnöki tervezés és kivitelezés, dokumentációs szoftver
 • Navisworks Manage: ütközésfeltáró és fejlett koordinációs, 5D elemző és szimulációs szoftver
 • Advance Steel: 3D tervező szoftver az acélszerkezetek tervezéséhez és részletezéséhez
 • FormIt Pro Intuitív 3D rajz alkalmazás zökkenőmentes kapcsolattal a Revit-hez
 • Robot Structural Analysis Professional: Fejlett eszköz BIM integrációval az épületszerkezetek elemzéséhez és ellenőrzéséhez (végeselemes elemző szoftver)
 • 3ds Max: Szoftver 3D-s modellezéshez, animációhoz és tervezési vizualizációk rendereléséhez
 • Revit: Épületek tervezése, megtervezése, építése és kezelése multidiszciplináris BIM szoftverrel
 • InfraWorks: Szoftver az koncepciók elvi tervezéséhez és elemzéséhez
 • ReCap Pro: Szoftver és szolgáltatások pontfelhők és 3D beolvasások rögzítésére és szerkesztésére
 • Insight: Épület teljesítmény- és elemző szoftver
 • Dynamo Studio: Hozzon létre vizuális logikát a munkafolyamatok tervezéséhez és a feladatok automatizálásához!
 • Structural Bridge Design : Strukturális elemző szoftver hidakhoz
 • Fabrication CADmep: Szoftver az MEP tervek részletezéséhez és dokumentálásához
 • Vehicle Tracking: Szoftver a járművek üldözőgörbe profiljának elemzésére
 • Autodesk Rendering: Gyors, nagy felbontású renderelés a felhőben
 • Autodesk Drive: Felhőtároló szolgáltatás CAD fájlokhoz magánszemélyek és kis csapatok számára
 • Töltse le az Architecture, Engineering & Construction Collection gyűjtemény ingyenes, 30 napos próbaverzióját!

  A gyűjtemény tartalmazza a tervezési és kivitelezési munkafolyamatok végrehajtásához a projekt teljes életciklusa során szükséges termékeket, például a koncepciótervezéshez, helyszíni magasépítési koordinációhoz, korai fázisú helyszíntervezési környezetmodellezéshez, hídtervezéshez, szerkezetelemzéshez, acél-részletrajzoláshoz és -gyártáshoz, valamint a mechanikus gyártáshoz kapcsolódó termékeket.

  Név:* E-mail cím:*
  Hozzájárulok ahhoz, hogy az Arkance Systems HU Kft. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

  Elolvastam és megérettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.:*

  Az Autodesk-termékekre való előfizetés rugalmas kezelést és egyszerűbb hozzáférést biztosít az eszközökhöz és technológiákhoz!

  Műszaki támogatás: hozzáférés a támogatási szakemberekhez, távoli segítségnyújtás és online erőforrások használatának lehetősége.

  Naprakész szoftver: maradjon versenyképes a legújabb fejlesztésekhez és a frissítések révén a teljesítmény-javításokhoz való azonnali hozzáféréssel.

  Rugalmas futamidők: használja a szoftvert, ameddig csak szüksége van rá, egy vagy három évig terjedő futamidőkkel vagy használatalapú konstrukcióval.

  Adminisztrációs eszközök: könnyedén kezelheti a szoftverlicenceket, a helyeket és a használatot az Autodesk-fiókjából.

  Használja ki Ön is és tervezői csapata is az Autodesk újabb és újabb tervezési technológiák nyújtotta előnyöket, amelyek új szintre emelik cége tervezési-gyártási hatékonyságát! 

  Az Autodesk BIM megoldások segítik a különböző csoportok, szakágak együttműködését a kívánt projekteredmények elérésében – a tervezési, a kivitelezési és az üzemeltetési szakaszban egyaránt.

  Ha többet szeretne megtudni az Autodesk BIM munkafolyamatának fejlesztéseivel kapcsolatban, keresse kollégáinkat egy személyes konzultációra, használja fel az egyes iparágakban jártas szakértőink tapasztalatait!

  Vegyen részt az általunk nyújtott szakmai képzéseken, hogy a megszerzett tudást azonnal kamatoztatni tudja munkájában! Hamarosan induló intenzív alapozó és haladó tanfolyamainkról további információt ITT talál.

  Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy LinkedIn üzleti oldalunknak, csatlakozzon Youtbe csatornánkhoz és iratkozzon fel Hírlevelünkre, hogy naprakész információt kapjon a legfrissebb Autodesk újdonságokról, promóciókról és szakmai blogjainkról.

  Kapcsolattartók:

  Egyed András
  BIM tanácsadó
  Eördögh Imre
  BIM értékesítési tanácsadó
  Németi László
  BIM értékesítési és technikai tanácsadó
  Szilágyi Balázs
  BIM tanácsadó