BIM kompatibilis tervezés és kivitelezés – Autodesk Construction Cloud – szakmai webinár

2021-ben jelentős újdonságokkal indított az Autodesk, mégpedig a Construction Cloud portfólió, azaz a BIM-es megoldásokat tartalmazó termékcsalád tekintetében.

A BIM Collaborate Pro a szakági együttműködés, tervezési folyamat-támogatásra fókuszál, míg az Autodesk Build a kivitelezésre, és a kivitelezés kulcsfontosságú adatkommunikációjára, mobil periférák használatának lehetőségét teremti meg. Ezen rendszerek a korábbi BIM 360 portfólió továbbfejlesztett változatai.

Tekintse meg felvételről online előadásunkat, ahol megismerheti, hogy miként léphet be Ön is a BIM kompatibilis tervezői és a kivitelezői folyamatok világába ezen letisztult, modern megoldások segítségével!

Előadónk: Maródi László/Értékesítési és technikai tanácsadó, BIM specialista

A webináron a részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztráció szükséges.

Kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy megtekinthesse rögzített előadásunkat! Köszönjük.

Név:* Foglalkozása/beosztása: Munkahely neve: E-mail cím:* E-mail cím újra:* Telefonszám:* Honnan értesült a rendezvényről?:* Érdeklődési terület/iparág: Melyik Autodesk megoldást/szoftvert használja?:*
AutoCAD
AutoCAD LT
Civil 3D
Fusion 360
Infraworks
Inventor
Revit
Autodesk Vault
egyéb

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Varinex-CADStudio Kft. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

Elolvastam és megérettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.:*


Használja ki Ön is és tervezői csapata is az újabb és újabb tervezési technológiák előnyeit, amelyek új szintre emelik tervezési megoldásaival kapcsolatban, keresse kollégáinkat egy személyes konzultációra, hogy az iparágban jártas szakértőink támogatást nyújtsanak Önnek.

Amennyiben szakmai ismereteit bővítené és elsőként szeretne hozzáférni a legfrissebb újdonságokról szóló hírekhez vagy cikkekhez, elég egyetlen lépés. Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy iratkozzon fel Hírlevelünkre!

Kapcsolattartó:

Szilágyi Balázs
BIM tanácsadó