COLLABORATE – Együttműködés támogatás a tervezéstől a kivitelezésig szakmai webinár – 3. rész

Webinár sorozatunk harmadik részében a Construction Cloud BIM megoldásain belül, a Collaborate és Collaborate Pro funkcióit mutattuk be.

A Collaborate olyan eszközöket tartalmaz mely a felhőalapú BIM-et egy komplett projektmenedzsment alkalmazássá minősíti, és egy közös platformon, közös modellen teszi lehetővé a különböző szakágak/csapatok közös munkáját.

A projekt résztvevői könnyedén, információ-veszteség mentesen tudnak egymással kommunikálni, terveket és feladatokat megosztani, továbbá felkészülni a kivitelezés jövőbeni kihívásaira.

Tekintse meg felvételről online előadásunkat, ahol a már megszokott módon, workshop jelleggel nyerhet betekintést az alkalmazások működésébe!

Előadók:

  • Baji-Gál Ferenc/ BIM értékesítési és technikai tanácsadó, Revit és BIM specialista
  • Maródi László/Értékesítési és technikai tanácsadó, BIM specialista

Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, hogy a rögzített előadást megtekinthesse. Köszönjük.

Név:* Foglalkozása/beosztása: Munkahely neve: E-mail cím:* E-mail cím újra:* Telefonszám:* Honnan értesült az eseményről?:* Érdeklődési terület/iparág: Melyik Autodesk megoldást/szoftvert használja?:*
AutoCAD
AutoCAD LT
Civil 3D
Fusion 360
Infraworks
Inventor
Revit
Autodesk Vault
egyéb

Hozzájárulok ahhoz, hogy az Arkance Systems HU Kft. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

Elolvastam és megérettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.:*Ne hagyja ki az Autodesk Construction Cloud, az Autodesk hatékony kivitelezésmenedzsment-platformjáról szóló előadás-sorozatunk első és második részét se! Regisztráljon még ma!

Használja ki Ön is és tervezői csapata is az újabb és újabb tervezési technológiák előnyeit, amelyek új szintre emelik tervezési megoldásaival kapcsolatban, keresse kollégáinkat egy személyes konzultációra, hogy az iparágban jártas szakértőink támogatást nyújtsanak Önnek.

Vegyen részt az általunk nyújtott szakmai képzéseken, hogy a megszerzett tudást azonnal kamatoztatni tudja munkájában! Hamarosan induló intenzív alapozó és haladó tanfolyamainkról további információt ITT talál.

Amennyiben szakmai ismereteit bővítené és elsőként szeretne hozzáférni a legfrissebb újdonságokról szóló hírekhez vagy cikkekhez, elég egyetlen lépés. Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy iratkozzon fel Hírlevelünkre!

Kapcsolattartó:

Maródi László
Értékesítési és technikai tanácsadó