DOCS – Dokumentációs eszközök az Autodesk Construction Cloud-ban szakmai webinár – 2. rész

Webinár sorozatunk második előadásán a Construction Cloud alapszofveréről volt szó, mely az Autodesk Docs.

Mire is használható ez a felhő megoldás és kinek érhető el?

Miért is érdemes akár kis tervezőirodáknak is már használniuk az Autodesk Docs-ot?

Tekintse meg felvételről online előadásunkat, ahol bemutattuk, hogyan és miként lehet valós körülmények között a tervdokumentumokat tárolni és kezelni. Az Autodesk Docs-ban tárolt tervek kezelése, feltöltés, megjegyzések hozzáfűzése, projekt tagok kezelése. Példák és megoldások segítségével megmutatjuk az eszköz működését és a benne rejlő lehetőségeket.

Előadó: Baji-Gál Ferenc/ BIM értékesítési és technikai tanácsadó, Revit és BIM specialista

Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, hogy a rögzített előadást megtekinthesse. Köszönjük.

Név:* Foglalkozása/beosztása: Munkahely neve: E-mail cím:* E-mail cím újra:* Telefonszám:* Honnan értesült az eseményről?:* Érdeklődési terület/iparág: Melyik Autodesk megoldást/szoftvert használja?:*
AutoCAD
AutoCAD LT
Civil 3D
Fusion 360
Infraworks
Inventor
Revit
Autodesk Vault
egyéb

Hozzájárulok ahhoz, hogy az Arkance Systems HU Kft. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

Elolvastam és megérettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.*


Ne hagyja ki az Autodesk Construction Cloud, az Autodesk hatékony kivitelezésmenedzsment-platformjáról szóló előadás-sorozatunk első részét se! Regisztráljon még ma!

Használja ki Ön is és tervezői csapata is az újabb és újabb tervezési technológiák előnyeit, amelyek új szintre emelik tervezési megoldásaival kapcsolatban, keresse kollégáinkat egy személyes konzultációra, hogy az iparágban jártas szakértőink támogatást nyújtsanak Önnek.

Vegyen részt az általunk nyújtott szakmai képzéseken, hogy a megszerzett tudást azonnal kamatoztatni tudja munkájában! Hamarosan induló intenzív alapozó és haladó tanfolyamainkról további információt ITT talál.

Amennyiben szakmai ismereteit bővítené és elsőként szeretne hozzáférni a legfrissebb újdonságokról szóló hírekhez vagy cikkekhez, elég egyetlen lépés. Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy iratkozzon fel Hírlevelünkre!