Könnyítse meg munkáját a digitális projektmegvalósításban rejlő lehetőségek teljes körű kiaknázásával!

A digitális projektmegvalósítás lehetővé teszi, hogy a projekt teljes életciklusa során összekapcsolja a különböző részlegeket, csapatokat és adatokat. Ez javítja a fenntartható, rugalmas, nagy volumenű közúti projektek időben és költségvetésen belül történő megvalósítását.

A fejlődő technológiákkal együtt az út- és autópálya-hálózatok előkészítési, tervezési, építési és üzemeltetési folyamata is változik. Napjaink egyik legnagyobb kihívása a digitális átalakulás fenntartható felgyorsítása a növekvő népesség igényeinek, valamint a fenntartható fejlődési céloknak való megfelelés érdekében.

Ez nagyszerű lehetőséget kínál a jobb digitális anyagok kialakítására a projekt teljes életciklusán keresztül. Végső soron mindez előnyös, különböző körülményekhez alkalmazkodó és pozitív eredményeket jelent
a gyorsan változó közlekedési ágazat számára. A jobb üzemeltetés és karbantartás csak akkor érhető el, ha az egész csapat új, összehangolt gondolkodásmóddal közelít a digitális átalakuláshoz.

Javítsa a digitális megvalósítást felhőalapú együttműködés, integrált BIM és GIS, valamint egymással kompatibilis rendszerek használatával!

Ehhez nyújtunk segítséget, ha letölti magyar nyelvű kiadványunkat!

Név:* Foglalkozása/beosztása: Munkahely neve:* E-mail cím:* E-mail cím újra:* Telefonszám:* Honnan értesült a kiadványról?:* Érdeklődési terület/iparág: Munkája során használ Autodesk szoftvert/megoldást? Ha igen, melyiket?:
AEC Collection – Építőipari szoftvergyűjtemény
Revit
Civil 3D
Infraworks
AutoCAD
AutoCAD LT
Autodesk Construction Cloud megoldások
egyéb

Hozzájárulok ahhoz, hogy az Arkance Systems HU Kft. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

Elolvastam és megérettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.:*


Használja ki Ön is és tervezői csapata is az Autodesk újabb és újabb tervezési technológiák nyújtotta előnyöket, amelyek új szintre emelik cége tervezési-gyártási hatékonyságát! 

Az Autodesk BIM megoldások segítik a különböző csoportok, szakágak az együttműködését és a kívánt projekteredmények elérésében – a tervezési, a kivitelezési és az üzemeltetési szakaszban egyaránt.

Ha többet szeretne megtudni az Autodesk tervezési munkafolyamatának fejlesztéseivel kapcsolatban, keresse kollégáinkat egy személyes konzultációra, használja fel az egyes iparágakban jártas szakértőink tapasztalatait!

Vegyen részt az általunk nyújtott szakmai képzéseken, hogy a megszerzett tudást azonnal kamatoztatni tudja munkájában! Hamarosan induló intenzív alapozó és haladó tanfolyamainkról további információt ITT talál.

Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy LinkedIn üzleti oldalunknak, csatlakozzon Youtbe csatornánkhoz és iratkozzon fel Hírlevelünkre, hogy naprakész információt kapjon a legfrissebb Autodesk újdonságokról, promóciókról és szakmai blogjainkról.

Kapcsolattartó:

Egyed András
BIM tanácsadó