Vegyen részt az Arkance Systems és a HungaroCAD első, közös szervezésű élő, építőipari és térinformatikai szakmai eseményén, amelyen vendégelőadóink izgalmas témáin és a legfontosabb szakmai aktualitásokon túl megismerheti az Arkance Systems és a HungaroCAD Kft. ügyfelei számára nyújtott iparági lehetőségeket!*

Digitalizáció az építőipar és a térinformatika területén – élő szakmai konferencia
Időpont: 2022. október 13. – 09:00-15:00 óra
Helyszín: SUGÁR MOZI (1148 Budapest, Örs vezér tere 24., Sugár Üzletközpont)

Kérjük töltse ki az alábbi regisztrációs adalapot, hogy kollégánk a szabad helyek függvényében regisztrációját visszaigazolják. Jelentkezési határidő 2022.10.11., 23:59.

Név:* Foglalkozása/beosztása: Munkahely neve:* E-mail cím:* E-mail cím újra:* Telefonszám:* Honnan értesült az eseményről?: Szakterülete: Melyik Autodesk megoldást/szoftvert használja?:
Hozzájárulok ahhoz, hogy az Arkance Systems HU Kft. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

Elolvastam és megérettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.:*

A részvétel visszaigazolt előregisztráció esetén ingyenes.
Előzetes regisztráció hiányában a konferencián való részvétel költsége 19 500 Ft + ÁFA.
A helyek limitált száma miatt, kérjük mielőbb regisztráljon!

A program változtatásának jogát fenntartjuk. Rendezvényünket a mindenkori járványügyi szabályozásoknak megfelelően tartjuk meg. Esetlegesen felmerülő kérdéseivel kérjük, forduljon hozzánk bizalommal, köszönjük.