Revit és Vault – tervadatkezelés BIM alapokon szakmai webinár

Az Autodesk Vault segítségével a Revit-ben készített építész, szerkezettervező, épületgépész és villamos tervek is bevonhatóak a tervdokumentum kezelés folyamatába; megvalósítva a fejlett verzió és revízió kezelést is a többi hatékony tervadatkezelő funkció mellett.

A Vault segítségével könnyebben megvalósítható a BIM épület életciklus folyamat is.

Nézzük meg, hogy a Revit csoportmunka során milyen előnyöket jelent a Vault használata! Hasonlítsuk össze a Revit csoportmunka és a Vault tervdokumentum kezelő szoftver revízió kezelését!

Hogyan lehet a Vault-on tárolni az egyes projektek alkotóelemeit és a hozzájuk tartozó megosztott paraméter állományt? Hogyan illeszthetőek a BIM alapú tervezésbe a Vault nyújtotta tervkezelési eszközök és milyen előnyökkel is jár ez a munkafolyamat? Revit csoportmunka fájlszerver, vagy Revit Server használatával: melyik a jobb megoldás a Vault alapú dokumentum kezelésre tervadatkezelő funkció mellett?

Tekintse meg felvételről online előadásunkon és ismerje meg, hogy az Autodesk Vault segítségével mennyire könnyen valósítható meg a BIM épület életciklus folyamat is!

Előadóink:
Baji-Gál Ferenc/ BIM értékesítési és technikai tanácsadó, Revit specialista
Radnai László/Értékesítés és technikai tanácsadó, Autodesk Vault specialista

A webináron a részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztráció szükséges.

Kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, emailfordultával küldjük a bejelentkezéshez szükséges információkat. Köszönjük

Név:* Foglalkozása/beosztása: Munkahely neve: E-mail cím:* E-mail cím újra:* Telefonszám:* Honnan értesült a rendezvényről?:* Érdeklődési terület/iparág: Melyik Autodesk megoldást/szoftvert használja?:*
AutoCAD
AutoCAD LT
Civil 3D
Fusion 360
Infraworks
Inventor
Revit
Autodesk Vault
egyéb

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Varinex-CADStudio Kft. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

Elolvastam és megérettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.:*


Használja ki Ön is és tervezői csapata is az újabb és újabb tervezési technológiák előnyeit, amelyek új szintre emelik tervezési megoldásaival kapcsolatban, keresse kollégáinkat egy személyes konzultációra, hogy az iparágban jártas szakértőink támogatást nyújtsanak Önnek.

Amennyiben szakmai ismereteit bővítené és elsőként szeretne hozzáférni a legfrissebb újdonságokról szóló hírekhez vagy cikkekhez, elég egyetlen lépés. Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy iratkozzon fel Hírlevelünkre!

Kapcsolattartó:

Szilágyi Balázs
BIM tanácsadó