Pontosság és kiszámíthatóság – fejlesszen BIM-mel!

Az építőipar egy magas kockázatú iparág.  

Összetett, manuális, 2d-s folyamatok során elkövetett hibák és tévedések a tervezés és az előkészítés során a költéségek és a határidők túllépését eredményezheti.

A sikeres építési projekt az okos és gondos tervezésen múlik.

A BIM a tervezőszoftverek, a 3D szkennelés, a Dynamo-parancsfájlok és a 3D modellezés révén rengeteget fejlődött az elmúlt évtized során, és mára sokkal többre képes az egyszerű szerkezetmodellezésnél. Ma már minden a modellben rejlő információról szól: hogyan kerül bele, hogyan lehet kinyerni belőle, illetve hogyan lehet megosztani és felhasználni, hogy könnyebben továbbítható legyen az információ, amely köré a modell épül.

A BIM alapú munkafolyamatra való áttéréssel, az építőipari szakemberek precízebb és kiszámíthatóbb eredményekhez jutnak. Az Autodesk Architecture, Engineering és Construction (AEC) Collection eszközeinek használatával csökkenthetők a kockázati tényezők, elkerülhetők a költséges utómunkák, és növelhető az innováció.

A BIM használatával nemcsak lépést tarthatnak a nagykutyákkal, hanem akár olyan nagy munkákra is lecsaphatnak, amelyekről a tulajdonosok korábban évek óta azt hihették, hogy csak a nagyobb cégeknek adhatók ki. Most már nemcsak tarthatja a lépést, de a BIM segítségével akár túl is szárnyalhatja a nagyobb vállalatokat.

A BIM-mel a lehető legjobb teljesítményt szem előtt tartva szervezheti meg tervezőcsapata munkáját. Az olyan együttműködési eszközökkel és modellezőszoftverekkel, mint a BIM 360, illetve a Revit, valamint a modellezési és tervezőszoftverek közötti váltás lehetőségével bármekkora csapat a tervezőközösség élére állhat, ha a tagjai rendelkeznek a megfelelő készségekkel és a megfelelő eszközökkel (szoftverekkel).

Töltse le magyar nyelvű ingyenes kiadványunkat és tudja meg hogyan!

Az Autodesk kiadványa felvázolja, hogy a BIM-munkafolyamatok és a legfontosabb szoftverfunkciók, például az anyagmennyiség-számítás és az ütközések észlelése hogyan segíthetnek a projekt minőségének javításában, az idő és a költségkeret teljesítésében, valamint további munkák elnyerésében.

A BIM mindenkinek ugyanazt nyújtja. A siker kulcsa, hogy ne habozzon, hanem vágjon bele!

Kérem, a magyar nyelvű kiadványt!

* Ezek a mezők kötelezőek

Használja ki Ön is és tervezői csapata is az újabb és újabb tervezési technológiák előnyeit, amelyek új szintre emelik tervezési hatékonyságukat! Ha többet szeretne megtudni az Autodesk BIM megoldásaival és előnyeivel kapcsolatban, keresse kollégáinkat egy személyes konzultációra, hogy az iparágban jártas szakértőink támogatást nyújtsanak Önnek.

Amennyiben szakmai ismereteit bővítené és elsőként szeretne hozzáférni a legfrissebb újdonságokról szóló hírekhez vagy cikkekhez, elég egyetlen lépés. Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy iratkozzon fel Hírlevelünkre!

Kapcsolattartó:

Egyed András
BIM tanácsadó