Ismerje meg az Autopath 2022 üldözőgörbe elemző és jármű-elfordulási szimulációs szoftvert!

Az Autopath professzionális megoldást kínál a járművek üldözőgörbe elemzéséhez.

Funkciói építőmérnököknek, építészeknek, speciális szállítási – és várostervezési szakembereknek is segítséget nyújthatnak a munkájuk során. A szoftver széles körben használható a járművek manőverezésének ellenőrzésére utakon, körforgalomban, parkolóban, építési területen vagy akár repülőtereken is.

Használata nem korlátozódik az előre definiált jármű-katalógusra, mivel egyedi járművek (akár daruk vagy egyéb speciális járművek) is megadhatók, létrehozhatók.

Az Autopath biztosítja a lehetőséget arra, hogy a felhasználók saját járműveket definiáljanak. Az egyszerűbbektől kezdve, a több kormányzott tengellyel rendelkező speciális járművekig szinte bármilyen szerkezet felépíthető.

Töltse le ismertetőnket!

Ha kérdése van a szoftver működésével kapcsolatban keresse kollégáinkat, iratkozzon fel rendszeresen megjelenő technológiai hírlevelünkre vagy olvassa el a CGS Labs Civil Solutions 2022 újdonságait bemutató cikkünket!


Töltse le ismertetőnket!

Név:* Foglalkozása/beosztása: Munkahely neve: Telefonszám: E-mail cím:* E-mail cím újra:* Érdeklődési terület – iparág/szakterület:*

Hozzájárulok ahhoz, hogy az Arkance Systems HU Kft. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

Elolvastam és megérettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.*


Használja ki Ön is és tervezői csapata is az újabb és újabb tervezési technológiák előnyeit, amelyek új szintre emelik tervezési megoldásaival kapcsolatban, keresse kollégáinkat egy személyes konzultációra, hogy az iparágban jártas szakértőink támogatást nyújtsanak Önnek.

Vegyen részt az általunk nyújtott szakmai képzéseken, hogy a megszerzett tudást azonnal kamatoztatni tudja munkájában! Hamarosan induló intenzív alapozó és haladó tanfolyamainkról további információt ITT talál.

Amennyiben szakmai ismereteit bővítené és elsőként szeretne hozzáférni a legfrissebb újdonságokról szóló hírekhez vagy cikkekhez, elég egyetlen lépés. Legyen tagja LinkedIn vagy Facebook közösségünknek vagy iratkozzon fel Hírlevelünkre!