Ismerje meg az Autosign 2022 megoldást forgalomtechnikai eszközök tervezéséhez!

Autosign – professzionális megoldás a forgalomtechnikai eszközök tervezésére a Civil 3D és az AutoCAD programokhoz. Részletes dokumentációt, elrendezéseket és jelentéseket készít. Részletes elrendezéseket, jelentéseket, 3D (BIM) objektumokat és valós megjelenítéseket generál.

Közlekedési táblák

Készítsen koncepcionális és fizikai terveket egyaránt, széles választékot kínálva szinte bármilyen típusú tervezési forgatókönyvhöz. Például kiválaszthatja (majd elhelyezheti) a közlekedési táblákat a könyvtárból, amely szabályozási, figyelmeztető, tájékoztató, irányított és egyéb, az úttest geometriájához kapcsolódó táblákat tartalmaz. Létrehozhat részletes útjelzési jelentéseket, kiegészítve felhasználói megjegyzésekkel.

Útjelzések

A szükséges útburkolati jelek elkészítése fontos része minden részletes tervezésnek. Ezt figyelembe véve az Autosign interaktív eszközeivel egyszerű (és pontosan elhelyezni) az útvonalak és kereszteződések, a felfestések és még sok egyéb.

Útjelző tábák

A közúti jelzőtáblák kialakítását az Autosign segítségével könnyebbé teszik a különféle geometriai lehetőségeknek és méreteknek köszönhetően, amelyek a lehetséges úttest-elrendezések széles skálájához illeszkednek. Nemcsak egyszerűen testreszabhatja a táblák geometriáját, hanem dinamikusan is szerkesztheti a táblák helyzetét, hogy bármilyen típusú útgeometriának megfeleljen.

3D közlekedési táblák és útjelzések

Javítsa terveit a KRESZ-ek, az útburkolati jelek és / vagy az útjelző táblák 3D-s nézeteinek létrehozásával bármilyen 3D-s felületen, CGS plus felületen vagy AutoCAD Civil 3D felületen. Ez lehetővé teszi az elrendezési tervek elemzését és a jelek láthatóságának ellenőrzését 3D-ben, de többdimenziós nézet segítségével ellenőrizheti az esetleges problémákat is.

További információért olvassa el a CGS Labs Civil Solutions 2022 újdonságait bemutató cikkünket!

Töltse le ismertetőnket!

Ha kérdése van a szoftver működésével kapcsolatban keresse kollégáinkat vagy iratkozzon fel rendszeresen megjelenő technológiai hírlevelünkre!


Név:* Foglalkozása/beosztása: Munkahely neve: Telefonszám: E-mail cím:* E-mail cím újra:* Érdeklődési terület – iparág/szakterület:*

Hozzájárulok ahhoz, hogy az Arkance Systems HU Kft. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

Elolvastam és megérettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.*


Használja ki Ön is és tervezői csapata is az újabb és újabb tervezési technológiák előnyeit, amelyek új szintre emelik tervezési megoldásaival kapcsolatban, keresse kollégáinkat egy személyes konzultációra, hogy az iparágban jártas szakértőink támogatást nyújtsanak Önnek.

Vegyen részt az általunk nyújtott szakmai képzéseken, hogy a megszerzett tudást azonnal kamatoztatni tudja munkájában! Hamarosan induló intenzív alapozó és haladó tanfolyamainkról további információt ITT talál.

Amennyiben szakmai ismereteit bővítené és elsőként szeretne hozzáférni a legfrissebb újdonságokról szóló hírekhez vagy cikkekhez, elég egyetlen lépés. Legyen tagja LinkedIn vagy Facebook közösségünknek vagy iratkozzon fel Hírlevelünkre!