Használja ki az Autodesk Construction Cloud által biztosított Revit és Navisworks integrációkat, a problémák automatikusan azonosítására, csökkentve a hibákat, az információvesztést és az átdolgozást!

A Naviswork neve mára igen elterjedtnek számít az építőipari tervező és kivitelező cégek, továbbá sok más mérnöki, főként létesítménytechnológiai területen aktív vállalkozás számára.

Vegyen részt 2021. október 21-én 10 órától online előadásunkon, ahol először is egy általános betekintést adunk a Navisworks legfontosabb funkcióiba, melyek elengedhetetlenek a modell alapú projektmenedzsment, és a modern BIM módszerek kiaknázásához. Továbbá azt is megmutatjuk miként épül be a Naviswork az Autodesk fejlett felhő alapú BIM-es technológiái közé, a Construction Cloud-ba, és miképp segíti a munkát a tervezői, koncepcionális fázistól, az engedélyeztetésen keresztül, a tényleges kivitelezésig, egészen az üzemeltetéssel bezárólag.

Előadónk: Maródi László – BIM specialista

A webináron való részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztráció szükséges. Kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy a bejelentkezéshez szükséges adatokat emailben elküdlhessük. Köszönjük.

Név:* Foglalkozása/beosztása: Munkahely neve: E-mail cím:* E-mail cím újra:* Telefonszám:* Honnan értesült a rendezvényről?:* Érdeklődési terület/iparág: Melyik Autodesk megoldást/szoftvert használja?:*
AutoCAD
AutoCAD LT
Civil 3D
Fusion 360
Infraworks
Inventor
Revit
Autodesk Vault
egyéb

Hozzájárulok ahhoz, hogy az Arkance Systems HU Kft. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

Elolvastam és megérettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.*


Használja ki Ön is és tervezői csapata is az újabb és újabb tervezési technológiák előnyeit, amelyek új szintre emelik tervezési megoldásaival kapcsolatban, keresse kollégáinkat egy személyes konzultációra, hogy az iparágban jártas szakértőink támogatást nyújtsanak Önnek.

Vegyen részt az általunk nyújtott szakmai képzéseken, hogy a megszerzett tudást azonnal kamatoztatni tudja munkájában! Hamarosan induló intenzív alapozó és haladó tanfolyamainkról további információt ITT talál.

Amennyiben szakmai ismereteit bővítené és elsőként szeretne hozzáférni a legfrissebb újdonságokról szóló hírekhez vagy cikkekhez, elég egyetlen lépés. Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy iratkozzon fel Hírlevelünkre!

Kapcsolattartó:

Maródi László
Értékesítési és technikai
tanácsadó
+36 30 343 8113
laszlo.marodi@cads.hu