Ismerje meg a Revit MEP épületgépész alkalmazását BIM alapokon szakmai webinárium keretében!

A komplex Autodesk Revit tervezőszoftver épületgépész része olyan eszközöket nyújt a tervezőknek, melyek segítségével könnyen BIM terveket készíthetnek és kapcsolódhatnak egy közös modell építéséhez.

Nincs szükség arra, hogy külön válasszuk azokat a lépéseket, melyek a Tender tervtől a kiviteli tervig és a BIM modellig szükségesek. Erre elég egy program használata, nincs szükség a szoftverek közötti váltásra, könnyítve a tervezési folyamatot az épületgépészeben.

Használjuk a szoftvert úgy, mintha egy sima színes ceruza lenne a kezünkben, mellyel térben húzzuk a csövet és a légcsatornát már koncepció szintjén! Használjuk ki a szoftver előnyeit és felejtsük el a papír alapú ötletelést, vessük modellbe az ötletet és használjuk a kigyűjtési és dokumentálási eszközöket már a projekt elején!

Vegyen részt szakmai előadásunkon ahol a Revit épületgépészeti alkalmazását mutatjuk be, a napi munkában nélkülözhetetlen tippekkel!

Ezen felül bemutatjuk, a Tools for Revit alkalmazást, amely egy praktikus kiegészítő csomag cégcsoportunk által fejlesztve. Ismerjen meg pár olyan alkalmazást ebből a sok eszközt tartalmazó kiegészítőből, amely kifejezetten épületgépészeknek lett fejlesztve. Használatával megkönnyítheti a napi munkáját, időt és energiát spórolhat!

Előadónk: Baji-Gál Ferenc – BIM értékesítési és technikai tanácsadó

A webináron a részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztráció szükséges.

Kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, emailfordultával küldjük a bejelentkezéshez szükséges információkat. Köszönjük.

Név:* Foglalkozása/beosztása: Munkahely neve: E-mail cím:* E-mail cím újra:* Telefonszám:* Honnan értesült a rendezvényről?:* Érdeklődési terület/iparág: Melyik Autodesk megoldást/szoftvert használja?:*
AutoCAD
AutoCAD LT
Civil 3D
Fusion 360
Infraworks
Inventor
Revit
Autodesk Vault
egyéb

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Varinex-CADStudio Kft. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

Elolvastam és megérettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.:*

Olyan korban élünk, ahol a tervezők, az építőmérnökök, a kivitelezők és az üzemeltetők egyre szorosabb kapcsolatban állnak egymással. A BIM megoldások segítik a csapatokat az együttműködésben és a kívánt projekteredmények elérésében – a tervezési, a kivitelezési és az üzemeltetési szakaszban egyaránt.

Használja ki Ön is és tervezői csapata is az újabb és újabb tervezési technológiák előnyeit, amelyek új szintre emelik tervezési hatékonyságukat! Ha többet szeretne megtudni az Autodesk hídtervezési munkafolyamatának fejlesztéseivel kapcsolatban, keresse kollégáinkat egy személyes konzultációra, hogy az iparágban jártas szakértőink támogatást nyújtsanak Önnek.

Amennyiben szakmai ismereteit bővítené és elsőként szeretne hozzáférni a legfrissebb újdonságokról szóló hírekhez vagy cikkekhez, elég egyetlen lépés. Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy iratkozzon fel Hírlevelünkre!

Kapcsolattartó:

Szilágyi Balázs
BIM tanácsadó