Integrált csapatok, határtalan lehetőségek!

Határtalan lehetőségek a CAD-ről a BIM-re való áttéréssel

Dolgozzon okosabban a a jobb üzleti eredmények elérése érdekében! Hogyan? Az első lépés az, hogy a CAD-alapú folyamatoktól áttér BIM környezetbe.

Az Épületinformációs modellezés (BIM) a digitális átalakulás alapja. BIM-környezetben több tervezési szakterület szorosan együttműködhet egy intelligens 3D-s projektmodellben egy felhőalapú környezetben.

Szabadítsa fel a BIM erejét!

A mai mérnökirodák számára a régi munkamódszerek már nem elég hatékonyak. Az alkalmazkodás érdekében a sikeres cégek új technológiát és új munkamódszert alkalmaznak.

A munkafolyamatok racionalizálásával a BIM lehetővé teszi a csapatok számára a jobb együttműködést, valamint a költséges utómunka és az ütemezési késedelmek elkerülését.

De hogy lépést tartsanak az ügyfelek igényeivel és a gyorsan változó iparággal, a mérnöki cégek BIM-alapra építenek, hogy még intelligensebb módon szabadítsák fel annak erejét.

A felhőn keresztül összekapcsolt, adatban gazdag Autodesk Revit modellek segítségével integrálhatja mérnöki folyamatait, így a problémamegoldásra és az innovációra összpontosíthat, ami végső soron jövedelmezőbb projektekhez vezet.

Olvassa el az „Integrált csapatok. Határtalan lehetőségek.” e-könyvet, amelyből megismerheti, hogy a CAD-ről a BIM-folyamatokra való áttérés hogyan segíthet elérni az ügyfelei által megkövetelt üzleti eredményeket.

Kérem a kiadványt!

Név:* Foglalkozása/beosztása: Munkahely neve: E-mail cím:* E-mail cím újra:* Telefonszám: Honnan értesült a kiadványról?:* Érdeklődési terület/iparág: Munkája során használ Autodesk szoftvert/megoldást? Ha igen, melyiket?:
AEC Collection – Építőipari szoftvergyűjtemény
Autodesk Construction Cloud
AutoCAD
AutoCAD LT
Civil 3D
Infraworks
Revit
egyéb

Hozzájárulok ahhoz, hogy az Arkance Systems HU Kft. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

Elolvastam és megérettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.*


Használja ki Ön is és tervezői csapata is az Autodesk újabb és újabb tervezési technológiák nyújtotta előnyöket, amelyek új szintre emelik cége tervezési-gyártási hatékonyságát! 

Az Autodesk BIM megoldások segítik a különböző csoportok, szakágak az együttműködését és a kívánt projekteredmények elérésében – a tervezési, a kivitelezési és az üzemeltetési szakaszban egyaránt.

Ha többet szeretne megtudni az Autodesk tervezési munkafolyamatának fejlesztéseivel kapcsolatban, keresse kollégáinkat egy személyes konzultációra, használja fel az egyes iparágakban jártas szakértőink tapasztalatait!

Vegyen részt az általunk nyújtott szakmai képzéseken, hogy a megszerzett tudást azonnal kamatoztatni tudja munkájában! Hamarosan induló intenzív alapozó és haladó tanfolyamainkról további információt ITT talál.

Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy LinkedIn üzleti oldalunknak, csatlakozzon Youtbe csatornánkhoz és iratkozzon fel Hírlevelünkre, hogy naprakész információt kapjon a legfrissebb Autodesk újdonságokról, promóciókról és szakmai blogjainkról.

Kapcsolattartók:

Egyed András
BIM tanácsadó
Németi László
BIM értékesítési és technikai tanácsadó
Sebők Róbert
CAD üzletág igazgató