Tervezési együttműködés és modellkoordináció – BIM Collaborate Pro és a Plant 3D együttes használatának előnyei – szakmai webinár

Az építőipari digitalizáció rohamos ütemben zajlik, melynek az egyik legfőbb hajtóereje és támogatója a BIM, és a BIM-et kiszolgáló technológiák. Az Autodesk portfóliójában a Construction Cloud a felhőalapú tervkommunikációt és BIM-et kiszolgáló megoldáscsomag.

Az Autodesk Construction Cloud (ACC) egyik legfontosabb terméke a BIM Collaborate Pro, mely képes beépülni a már jól ismert tervezőrendszereinkbe. Ezáltal lehetőségünk lesz a tervkommunikációt, a csapatmunkát, a projektek átláthatóságát egy következő szintre emelni, mely nemcsak gyorsabb és hatékonyabb, de biztonságosabb és élvezetesebb munkavégzést tesz lehetővé.

Vegyen részt 2022. június 30-án 10 órától szakmai webinárunkon, ahol megismerheti:

  • Milyen általános előnyei vannak a felhő alapú tervkapcsolatnak és csapatmunkának?
  • Miképp épül be a BIM Collaborate Pro a Plant 3D szoftverbe?
  • Milyen extra funkciók válnak lehetővé?
  • Miképp valósul meg a BIM metodológia az ACC által?

A BIM segítségével rendszereit naprakésszé teheti, és azok az ütemtervek is tarthatóbbá válnak, melyeket a klasszikus módszerekkel már-már képtelenség követni.

Webinárunkon megtudhatja miképp kezdheti el kiépíteni a BIM-es tervezési metodikát a saját cége számára, és milyen lépésekkel és megoldásokkal jár a technológia bevezetése.

Használja ki Ön is az előnyöket amit az építőipari felhőszolgáltatások nyújtanak!

Előadónk: Maródi László – BIM specialista

A webináron való részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztráció szükséges. Kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy a bejelentkezéshez szükséges adatokat emailben elküdlhessük. Köszönjük.
A webinárt rögzítjük, amelyet az arra regisztrálók részére az eseményt követően emailban elküldünk.

Név:* Foglalkozása/beosztása: Munkahely neve: E-mail cím:* E-mail cím újra:* Telefonszám:* Honnan értesült a rendezvényről?:* Érdeklődési terület/iparág: Melyik Autodesk megoldást/szoftvert használja?:*
AutoCAD
AutoCAD LT
CAM/PowerMill/FeatureCAM
Civil 3D
Fusion 360
Infraworks
Inventor
Revit
Autodesk Vault
egyéb

Cégen belül milyen technológia bevezetésében látja a fejlesztési lehetőséget?:
Hozzájárulok ahhoz, hogy az Arkance Systems HU Kft. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

Elolvastam és megérettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.:*


Reméljük, hogy az Autodesk építőipari számos új- és továbbfejlesztett BIM funkciója meghozzák a kedvét ahhoz, hogy Ön és vállalata kihasználva az újabb és újabb tervezési technológiák előnyeit új szintre emeljék tervezési hatékonyságukat. Keresse kollégáinkat egy személyes konzultációra, hogy az iparágban jártas szakértőink támogatást nyújtsanak Önnek.

Vegyen részt az általunk nyújtott szakmai képzéseken, hogy a megszerzett tudást azonnal kamatoztatni tudja munkájában! Hamarosan induló intenzív alapozó és haladó tanfolyamainkról további információt ITT talál.

Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy LinkedIn üzleti oldalunknak, csatlakozzon Youtube csatornánkhoz és iratkozzon fel Hírlevelünkre, hogy naprakész információt kapjon a legfrissebb Autodesk újdonságokról, promóciókról és szakmai blogjainkról.