Vásároljon 1 licencet és használjon akár 5-öt!

A CGS finanszírozási lehetőségének köszönhetően, az Aquaterra, Ferrovia és Plateia öröklicencek 12-24-36 hónapos finanszírozással is elérhetők.
A kiválasztott időszak alatt természetesen a termékfrissítések és a terméktámogatás is elérhető. A finanszírozási időszak végével a felhasználó csatlakozhat a szoftverkövetési rendszerhez.
Az ajánlat több szoftverlicenc esetén is érvényes.

Extra ajánlat a finanszírozást választok részére: vásároljon egy szoftverlicencet finanszírozással, és erre az időszakra akár további 4 teljes értékű licencet használhat, melyeknek csak az éves szoftverkövetését kell fizetni.

Több szoftver vásárlása finanszírozással: Amennyiben több licencet szeretne finanszírozásos formában vásárolni, minden finanszírozással vásárolt licence után igénybe vehető az igénybe vehető plusz 4 licence.
Tehát például 2 szoftver vásárlása esetén akár plusz 8 licence is elérhető a finanszírozás időtartama alatt, a plusz licencekre vonatkozó éves szoftverkötési díj megfizetése esetén. 
Az úgynevezett plusz licencek használata opcionálisan igénybe vehető hozzáadott érték. Az éves szoftverkövetés számának meghatározásával adhatja meg, hogy szeretné-e igénybe venni az összes plusz licencet vagy kevesebb is elég.