AGACAD_logo_1

BIM megoldások Revit szakembereknek

BIM MEGOLDÁSOK REVIT SZAKEMBEREKNEK

Az AGACAD a világ legszélesebb körű valódi BIM szoftver, az Autodesk Revit szakemberek számára fejleszt megoldásokat. Több mint 130 országban több mint 13 000 felhasználóval osztják meg a legjobb szakemberek meglátásait, és automatizálják a legjobb gyakorlatokat a „Building BIM Together” szellemében.

A középpontban három terület áll – a BIM tartalomkezelés és osztályozás, a BIM előregyártott építkezéshez, valamint a digitális eszközkészletek és BIM az épületkezeléshez – a faszerkezetek (beleértve a CLT-t, a SIPS-t és a nehézfa tartószerkezeteket), fémszerkezetek (beleértve a szellőztetett homlokzatokat, függönyfalakat és paneleket), előregyártott beton, akasztók és tartók, MEP nyílások és sprinklerek tervezésének fejlett technológiáival, valamint a BIM adatkezeléssel.

A világ legprogresszívebb BIM cégeinek igényei és megoldott problémái alapján, komplett BIM szoftver előregyártott elemek tervezéséhez, fa- és fémszerkezetek tervezéséhez, fenntartható tervezéshez, MEP tervezéshez és BIM adatkezeléshez.

Precast_Concrete_logo_color_small

Precast concrete részletező szoftver előregyártott épületek modellezéséhez a Revit®-ben

A Revithez készült Precast Concrete szoftver leegyszerűsíti a 3D tervezési folyamatot a modellezési, részletezési és dokumentációs szakaszok automatizálásával.

Hatékonyan modellezhet födémeket, falpaneleket, gerendákat és oszlopokat. Illesszen be csatlakozási részleteket a kötegelt betöltéssel, és helyezze el a vasalást. A BIM kihasználásával az összes gyártási rajz automatikusan létrejön a 3D modellből. És ha bármilyen változtatás történik a projektben, élvezze a teljes projektre kiterjedő, valós idejű frissítések futtatásának előnyeit a Revit platformon. A végeredmény? Minőségi gyártás és pontos helyszíni összeszerelés.

Metal_Framing_logo_color_small (1)

Integrált BIM eszközök a Revit felhasználók számára könnyűacél szerkezetű épületek tervezéséhez és kivitelezéséhez

A Metal Framing Suite a könnyűacél keretes épületek fő szerkezetei megtervezésének legegyszerűbb módja.

Ez a nagy teljesítményű és rugalmas BIM szoftver lehetővé teszi a Revit felhasználók számára, hogy többrétegű, fémvázas falakat, padlókat és tetőket tervezzenek, beleértve az előregyártott paneleket, szarufákat és rácsos tartókat. Ezenkívül nézeteket generál a falpanelek vagy szegmensek automatikus méreteivel, valamint pontos anyagjegyzékeket és gyártási rajzokat.

Smart_Browser_logo_color_small

BIM tartalomkezelő szoftver a Revit családelemek gyors és egyszerű böngészéséhez és szerkesztéséhez

A Smart Browser egy BIM-szoftver, amely minőségellenőrzött környezetet kínál a Revit-paraméterek kötegelt kezeléséhez és az egyszerű családelem böngészéshez.

A moduláris megközelítés hatékony és költségkímélő használatot biztosít bármilyen méretű, BIM-ben dolgozó cég számára. Az egyedi funkciók sok időt takarítanak meg, és javítják a tervezési eredményeket a BIM-menedzserek, csapatvezetők és minden építész, mérnök és tervező számára.

Wood_Framing_logo_color_small

Wood framing BIM és 3D modellező szoftver előregyártott favázrendszer tervezéséhez Revit-ben. Szerkezeti tervezésre, részletezésre, dokumentálásra és kivitelezésre használható.

Professzionális Revit-felhasználók az AGACAD Wood Framing megoldásainak portfólióját a piac legerősebb és legrugalmasabb BIM szoftverének nevezik az egy- vagy többrétegű favázas falak, padlók és tetők építéséhez. A termékcsoport magában foglalja az előregyártott panelek, szarufák és rácsos tartószerkezetek kialakítására szolgáló megoldásokat is, valamint speciális megoldásokat épületek tervezésére, amelyek szerkezete szerkezeti szigetelt panelekből (SIP), rétegragasztott falpanelekből vagy faszerekzeti oszlopokból és gerendákból áll.

Ezzel a hatékony és rugalmas BIM szoftverrel a Revit felhasználók többrétegű favázas falakat, padlókat és tetőket tervezhetnek. Ez magában foglalja az előre gyártott paneleket, szarufákat és rácsokat. Ezenkívül nézeteket generál a falpanelek vagy szegmensek automatikus méreteivel, valamint pontos anyagjegyzékeket és gyártási rajzokat. Így a minőségi gyártás és a pontos helyszíni összeszerelés biztosított.

Panel_Packer_logo_color_small

Hatékony Revit eszközkészlet fa és könnyű acél előregyártott panelek csomagolásához

A Panel Packer egy hatékony megoldás a Revit számára az előregyártott építőelemek válogatására, csomagolására és betöltésére. A Panel Packer segítségével egyszerűen megszervezheti a teherautó-rakományokat és az előre összeszerelt fal-, tető- és padlópanelek halmait.

Az AGACAD Wood Framing and Metal Framing BIM szoftverének felhasználói végrehajthatják a teljes tervezési és gyártási ciklust – a Revit modellezéstől egészen a csomagolásig. A könnyen navigálható felhasználói felület és az egyszerű, de hatékony funkcionalitás lehetővé teszi az alapos tervezést és előkészítést, mielőtt a helyszíni összeszerelés megkezdődik.

Cut_Opening_logo_color_small

BIM szoftver precíz áttörések vágásához MEP szolgáltatásokhoz és épületszerkezeti elemekhez a Revit modellben

A Cut Opening az áttörések létrehozására és vezérlésére szolgál a Revit modellekben. Nyílások alakíthatók ki ott, ahol csatornák, csövek, kábeltálcák és vezetékek keresztezik a falakat, padlókat, tetőket, mennyezeteket, gerendákat vagy oszlopokat.

Ezzel a fejlett BIM-megoldással módosított nyílások hozhatók létre tartóelemekkel a szerkezeti gerendák számára. Sokkal gyorsabban tervezhet és készíthet rajzokat, valamint nagyobb pontosságot biztosít a pontos anyagjegyzékek és az építők munkájának érdekében.

Smart_Connections_logo_color_small

Hostolt részlet családelem beillesztése a Revit-be a hatékony automatizált LOD 400 BIM modellezés érdekében

A Smart Connections (korábbi nevén Smart Details) azonnal hozzáad tetszőleges számú felület-alapú (face-based) Revit családelemet – amelyek alkalmazkodnak a fő családelemek változásaihoz – a BIM-modellekhez. Könnyen beállíthat szabályokat a részletek beszúrásához vagy módosításához a gravitációs pont, mélység, szomszédos elemek és egyebek alapján.

Projektenként sok órát takarít meg, különösen a szerkezetmérnökök számára.

CLT_Panels_logo_color_small

BIM szoftver a rétegragasztott fa falak, padlók és tetők hatékony tervezéséhez a Revit-ben

A CLT Panels lehetővé teszi a Revit felhasználók számára, hogy bármilyen formájú vagy bonyolultságú rétegragasztott fa padlót, tetőfödémet és falpanelt azonnal létrehozzanak. A funkciók sokoldalúak, a paraméterek könnyen szabályozhatók, a változások valós időben történnek. Nincs több rajzolás – csak tervezzen és döntsön, tudva, hogy kiváló minőségű modellt kap.

Post_Beam_Framing_logo_color_small

BIM szoftver fa tartóoszlop és -gerenda tervezéshez, építéséhez és gyártásához a Revit-ben

A Post Bream Framing segítségével a Revit felhasználók könnyedén megszerkeszthetik fából készült fal, padló és tető vázát; faszerkezeteket hozhatnak létre; szerkezeti elemzést végezhetnek; egyedi műhelyrajzokat készíthetnek rönkházak vagy favázas házak gyártásához és építéséhez; és opcionálisan exportálhatják az adatokat CNC gépre.

Smart_Connections_logo_color_small

Hostolt részlet családelem beillesztése a Revit-be a hatékony automatizált LOD 400 BIM modellezés érdekében

A Smart Connections (korábbi nevén Smart Details) azonnal hozzáad tetszőleges számú felület-alapú (face-based) Revit családelemet – amelyek alkalmazkodnak a fő családelemek változásaihoz – a BIM-modellekhez. Könnyen beállíthat szabályokat a részletek beszúrásához vagy módosításához a gravitációs pont, mélység, szomszédos elemek és egyebek alapján.

Projektenként sok órát takarít meg, különösen a szerkezetmérnökök számára.

beam-reinforcement

Betonacél részletező eszközök automatizált vasaláshoz, műhelyrajzok és CAM-fájl generálása előregyártott betongerendákhoz a Revit-ben

A Beam Reinforcement az Autodesk Revit számára készült előregyártott beton szerkezettervező szoftverünk egyik alkalmazása, amely lehetővé teszi a Revit modellben téglalap alakú, L és fordított T gerenda szakaszainak vasalás létrehozását, frissítését és módosítását.

COLUMN-REINFORCEMENT-color80

Betonacél részletező eszközök az automatizált előregyártott tervezéshez és vasbeton oszlopok részletezéséhez a Revit modellekben

A Column Reinforcement a Revithez készült szoftverünk előregyártott beton szerkezet tervezéséhez, amely lehetővé teszi a vasalás létrehozását, frissítését és módosítását.

wall-reinforcement

BIM szoftver acél merevítőrudak tömör és többrétegű betonfalakba helyezéséhez a Revit modellekben

A Wall Reinforcement a Revithez készült előregyártott beton tervezőszoftverünk egyik alkalmazása, amellyel létre hozhatja, frissítheti és módosíthatja szilárd, dupla és szendvicsfalak vasalását a Revitben. Felismeri a falpanel alakját, és elosztja a fő vasalást és a kiegészítő megerősítést a fal kerületére és a nyílásokra. A Wall Reinforcement alkalmazás segítségével függőleges, vízszintes vagy átlós betonacélt, élerősítést és U/O-rudat helyezhet el.

SIP_Panels_logo_color_small

​BIM szoftver favázas falak, padlók és tetők hatékony tervezéséhez SIP panelekkel a Revit-ben

A SIP Panels gyorsan és egyszerűen hoz létre faszerketet szerkezeti szigetelt panelekkel (előregyártott építőelemek falként, padlóként és tetőként felhasználva) valós időben és teljes projektfrissítéssel az Autodesk Revit-ben. Ezenkívül a szoftver nézeteket generál a panelek vagy szegmensek méreteivel autómatikusan, valamint pontos anyagjegyzékekkel és műhelyrajzokkal. Így a minőségi gyártás és a pontos helyszíni összeszerelés biztosított.

Smart_Documentation_logo_color_small

Gyorsítsa fel és egyszerűsítse a projektdokumentációk és rajzok készítését a Revit-ben!

A Smart Documentation egy eszközkészlet Autodesk Revit-hez az építőipari projektek gyors, pontos és kiváló minőségű dokumentálásához. Ebben az egyetlen bővítményben a Revit-felhasználók az összes dokumentációs eszközt egy helyen találhatják meg, segítve őket a projektek gyors és hibamentes teljesítésében.

Sandwich_Panels_logo-color-small

A végleges BIM megoldás szendvicspanel-burkolatok tervezéséhez Revit modellekben

Az AGACAD Sandwich Panels hatékony funkciók és csúcsminőségű automatizálás gyűjteményét kínálja a hatékony modellezés, adatkezelés és a kiváló teljesítmény érdekében. Hozzon létre összehangolt, konzisztens és teljes modellalapú terveket panelekhez, szerkezethez, burkolatokhoz, részletezéshez, ütemezéshez, kimutatáshoz és sok máshoz. A Sandwich Panels használatával rendkívüli pontosságot érhet el, és jelentős időt takaríthat meg a projekt teljes életciklusa során.

Ventilated_Facades_logo_color_small

Hozzon létre hatékonyan átszellőztetett homlokzati burkolatokat és hidegen alakított acélvázas tervfájlokat a Revit-be beépülő BIM szoftverrel!

A Ventilated Facades szoftver segítségével gyorsan és egyszerűen tervezhet átszellőztetett homlokzati burkolatokat a Revit-ben rendkívül részletes elemekkel és valós idejű teljes projektfrissítésekkel. Ez biztosítja, hogy pontos anyagjegyzékeket és építési munkarajzokat kapjon, valamint pontos helyszíni összeszerelést a BIM-to-Field funkcióknak köszönhetően.

Curtain_Walls_Panels_logo_color_small

BIM szoftver függönyfalak és panelek tervezéséhez Revit modellekben

A Curtain Walls & Panels lehetővé teszi az építészeti függönyfalak vagy függönypanelek gyors és egyszerű szerkesztését a Revit-ben valós idejű teljes projektfrissítésekkel. Ez biztosítja, hogy pontos anyagkimutatásokat és építési munkarajzokat kapjon, valamint pontos helyszíni összeszerelést a BIM-to-Field funkcióknak köszönhetően.

framed-partitions

Készítsen tartószerkezeteket a Revit projektekben acél rögzítésű belső válaszfalak vagy mennyezetek számára!

A Framed Partitions segítségével gyorsan és egyszerűen tervezhet különféle válaszfalakat vagy mennyezeteket a Revit-ben. A szoftver rugalmassága lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy üvegből, gipszkartonból vagy bármilyen más anyagból válaszfalakat készítsen, és azokat a felhasználó által meghatározott szabályok szerint testreszabható profilokkal lássa el. Ez biztosítja, hogy pontos anyagkimutatásokat, építési munkarajzokat és helyszíni összeszerelést kapjon a BIM-to-Field funkcióknak köszönhetően.

Ventilated_Facades_logo_color_small

Hozzon létre hatékonyan átszellőztetett homlokzati burkolatokat és hidegen alakított acélvázas tervfájlokat a Revit-be beépülő BIM szoftverrel!

A Ventilated Facades szoftver segítségével gyorsan és egyszerűen tervezhet átszellőztetett homlokzati burkolatokat a Revit-ben rendkívül részletes elemekkel és valós idejű teljes projektfrissítésekkel. Ez biztosítja, hogy pontos anyagjegyzékeket és építési munkarajzokat kapjon, valamint pontos helyszíni összeszerelést a BIM-to-Field funkcióknak köszönhetően.

Curtain_Walls_Panels_logo_color_small

BIM szoftver függönyfalak és panelek tervezéséhez Revit modellekben

A Curtain Walls & Panels lehetővé teszi az építészeti függönyfalak vagy függönypanelek gyors és egyszerű szerkesztését a Revit-ben valós idejű teljes projektfrissítésekkel. Ez biztosítja, hogy pontos anyagkimutatásokat és építési munkarajzokat kapjon, valamint pontos helyszíni összeszerelést a BIM-to-Field funkcióknak köszönhetően.

metal-framing-wall-for-revit

Metal Framing BIM szoftver Revit-hez könnyűacél falváz automatizált tervezéséhez, opcionális CNC kimenettel

A Metal Framing Wall alkalmazás gyorsá és egyszerűvé teszi fém szerkezetű falak szerkesztését a Revit-ben valós idejű teljes projektfrissítéssel. Ezenkívül nézeteket generál a falpanelek vagy szegmensek méreteivel autómatikusan, valamint pontos anyagjegyzékekkel és műhelyrajzokkal. Így a minőségi gyártás és a pontos helyszíni összeszerelés biztosított.

metal-framing-floor-for-revit

Metal Framing alkalmazások csökkentik a mérnöki, tervezési és hulladékköltségeket a Revit BIM modellekben

A Metal Framing Floor a Revit valós idejű teljes projektfrissítésével gyors és egyszerű padlószerkezet tervezést tesz lehetővé. Ezenkívül nézeteket generál a padlópanelek vagy szegmensek méreteivel autómatikusan, valamint pontos anyagkigyűjtésekkel és műhelyrajzokkal. Így a minőségi gyártás és a pontos helyszíni összeszerelés biztosított.

metal-framing-roof-for-revit

Automatizált tervező és részletező BIM szoftver acél tartók és fém tetőszaru rendszerek tervezéséhez a Revit-ben

A Metal Framing Roof lehetővé teszi a Revit felhasználók számára, hogy analitikus vonalakkal azonnal létrehozzanak bármilyen alakú vagy bonyolultságú fém rácsos és/vagy fém szaruzat gerenda rendszereket, és egyedi műhelyrajzokat készítsenek.
Felgyorsítja a BIM munkafolyamatnak. A funkciók sokoldalúak, a paraméterek könnyen szabályozhatók, a változások valós időben történnek. Nincs több rajzolás – csak tervezzen és döntsön, tudva, hogy kiváló minőségű modellt kap.

wood-framing-wall-for-revit

Wood framing wall szoftver oromzat, tető és egyéb összetett többrétegű fafalak 3D modellezéséhez Revit-ben

A Wood Framing Wall gyorsá és egyszerűvé teszi a faszerkezetű falak tervezését a Revitben valós idejű teljes projektfrissítésekkel. 

Ezenkívül autómatikusan generál nézeteket a falpanelek vagy szegmensek valós méreteivel, valamint pontos anyagjegyzékekkel és műhelyrajzokkal. Így a minőségi gyártás és a pontos helyszíni összeszerelés biztosított.

wood-framing-floor-for-revit

Wood framing floor szoftver fa padlók, gerendák és részletek modellezéséhez Revit-ben

A Wood Framing Floor a Revit valós idejű teljes projektfrissítésével gyors és egyszerű fapadló szerkezettervezését teszi lehetővé. Akár többrétegű padló, rácsos tartójú padló vagy előregyártott panel szerkezettervezéséről van szó, ez a Revit-hez készült BIM-megoldás meg tudja oldani a feladatot. Ezenkívül autómatikusan generál nézeteket a padlópanelek vagy szegmensek valós méreteivel, valamint pontos anyagjegyzékekkel és műhelyrajzokkal. Így a minőségi gyártás és a pontos helyszíni összeszerelés biztosított.

wood-framing-roof-for-revit

Wood framing roof BIM szoftver előregyártott favázas tetőpanelek, rácsos tartók és szarufa rendszerek részletes tervezéséhez Revit-ben

A Wood framing roof lehetővé teszi a Revit felhasználók számára, hogy analitikus vonalakkal azonnal bármilyen alakú vagy bonyolultságú előregyártott favázas tetőpaneleket, fa rácsos tartókat és/vagy szarufarendszereket készítsenek. A szoftver segít egyedi műhelyrajzok alkotásában is. Ez egy hatékony BIM munkafolyamat-gyorsító. A funkciók sokoldalúak, a paraméterek könnyen szabályozhatók, a változások valós időben történnek. Nincs több rajzolás – csak tervezzen és döntsön, tudva, hogy kiváló minőségű modellt kap.

CNC_Exporters_logo_color_small

Fa szerkezetek (fafalak, padlók, tetőpanelek és farácsos tartók) többrétegű szerkezeteinek exportálása, acélvázak közvetlen exportálása.

Az Autodesk Revit-től az automatizált gyártósorig. Az AGACAD CNC Exporters automatikusan összeállítják az összes szerkezeti elemet felhasználó definíciók szerint, és minden szükséges adatot elküld különböző CNC gépekre és CAD/CAM gyártósorokra a faházak, könnyű acélkeretek rugalmas gyártásához. Támogatott gépek.: Weinmann, Hundegger, Randek SPL728, Randek Production Line CDT4, Weinmann CAD/CAM production Line, Hundegger, Easy Frame, MiTek, Howick, MetCon, Metroll, Royal, Spida, Scottsdale.

MEP_Hangers_logo_color_small

MEP Hanger & Support Distribution a Revit-hez: BIM szoftver a gyors és pontos kiosztásokhoz és elrendezésekhez

A MEP Hangers lehetővé teszi akasztók és tartóelemek azonnali, nagymértékű behelyezését csatornákhoz, csövekhez, kábeltálcákhoz és vezetékekhez a Revit® modellben. A BIM-to-Field funkcióknak köszönhetően pontos anyagszámlákat és építési munkarajzokat kap, valamint pontos helyszíni összeszerelést.

Tools4BIM Dock az összes AGACAD termék próba verzióinak igényléséhez és kezeléséhez

Az összes AGACAD szoftvert a Tools4BIM Dock ablakban kezelheti, amely a Revit felülethez van rögzítve. A Dock-on keresztül ingyenes próbaverziókat telepíthet, licenceket vásárolhat és kezelhet, szoftverfrissítéseket tölthet le, és hozzáférhet e-help szolgáltatásunkhoz. Ha már letöltötte a Dockot, az automatikusan frissül az új verzióra.
Töltse le még ma a Revit-kiegészítők ingyenes próbaverziójához a Tools4BIM Dock-ot!

Név:* Foglalkozása/beosztása: Munkahely neve:* E-mail cím:* E-mail cím újra:* Telefonszám:* Üzenet (kérjük írja meg kollégánknak, hogy mely AGACAD megoldás iránt érdeklődik, köszönjük): Hozzájárulok ahhoz, hogy az Arkance Systems HU Kft. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

Elolvastam és megérettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.*

Név:* Munkahely neve: E-mail cím:* E-mail cím újra:* Telefonszám: Hozzájárulok ahhoz, hogy az Arkance Systems HU Kft. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

Elolvastam és megérettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.*

Név:* Munkahely neve: E-mail cím:* E-mail cím újra:* Telefonszám: Hozzájárulok ahhoz, hogy az Arkance Systems HU Kft. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

Elolvastam és megérettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.*

Név:* Munkahely neve: E-mail cím:* E-mail cím újra:* Telefonszám: Hozzájárulok ahhoz, hogy az Arkance Systems HU Kft. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

Elolvastam és megérettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.*

Használja ki Ön is és tervezői csapata is az Autodesk újabb és újabb tervezési technológiák nyújtotta előnyöket, amelyek új szintre emelik cége tervezési-gyártási hatékonyságát!

Az Autodesk BIM megoldások segítik a különböző csoportok, szakágak az együttműködését és a kívánt projekteredmények elérésében – a tervezési, a kivitelezési és az üzemeltetési szakaszban egyaránt.

Ha többet szeretne megtudni az Autodesk tervezési munkafolyamatának fejlesztéseivel kapcsolatban, keresse kollégáinkat egy személyes konzultációra, használja fel az egyes iparágakban jártas szakértőink tapasztalatait!

Vegyen részt az általunk nyújtott szakmai képzéseken, hogy a megszerzett tudást azonnal kamatoztatni tudja munkájában! Hamarosan induló intenzív alapozó és haladó tanfolyamainkról további információt ITT talál.

Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy LinkedIn üzleti oldalunknak, csatlakozzon Youtbe csatornánkhoz és iratkozzon fel Hírlevelünkre, hogy naprakész információt kapjon a legfrissebb Autodesk újdonságokról, promóciókról és szakmai blogjainkról.

Név:* Foglalkozása/beosztása: Munkahely neve:* E-mail cím:* E-mail cím újra:* Telefonszám:* Üzenet (kérjük írja meg kollégánknak, hogy mely AGACAD megoldás iránt érdeklődik, köszönjük): Hozzájárulok ahhoz, hogy az Arkance Systems HU Kft. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

Elolvastam és megérettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.*

Kapcsolattartó:

Németi László
BIM értékesítési és technikai tanácsadó