Cost management

Javítsa a költségellenőrzést, hogy valós idejű rálátást
nyerjen a költségekkel kapcsolatos kockázatokra!

Költséggazdálkodás – Cost management

Javítsa a költségellenőrzést, hogy valós idejű rálátást nyerjen a költségekkel kapcsolatos kockázatokra, és pontos előrejelzéseket készítsen az összes költségtevékenységnek a felhőben és a projekt kontextusában történő központosításával!

Növelje az átláthatóságot és javítsa az építési költségek ellenőrzését az összes költséginformációt egyetlen, az Autodesk Construction Cloud felhőplatformon történő központosításával.

Tartsa a megfelelő információt a megfelelő kezekben a rendszeren belüli egyes komponensek szigorú engedélyezési ellenőrzése révén. Adja hozzá a rendszerhez a tulajdonosokat és a beszállítókat az együttműködés fokozása és az építési munkafolyamatok racionalizálása érdekében.

A költséggazdálkodás a projekt egyik olyan területe, amelyet soha nem szabad elhanyagolni. Ha rosszul kezelik, a projekt összes érdekelt fele érzi ennek hátrányos hatásait. Tehát ahelyett, hogy több, független eszközt kellene átvizsgálni a szükséges költségadatok megszerzéséhez, az álomforgatókönyv egyetlen megoldás használata.

Az Autodesk Build éppen ezt biztosítja.

Vessünk egy pillantást öt gyakori kihívásra, amelyekkel a tulajdonosok szembesülnek a költségkezelés során, valamint az Autodesk Build-ben elérhető funkciókra:

Használja a legfejlettebb digitális technológiát a projekt költségeinek ellenőrzése érdekében!

A tulajdonosnak sok mindennel kell megbirkóznia, és hatalmas nyomás nehezedik rá, hogy a projekt, amelyért fizet, teljesíti-e az ígérteknek megfelelően. Erre mi itt az Autodesk-nél azt mondjuk, engedje, hogy a technológia levegyen néhány terhet a válláról. Az Autodesk Build-et rugalmasra terveztük, hogy megfeleljen a tulajdonosok és minden más jellegű felhasználó változó igényeinek.

Az Autodesk Build javíthatja a munkafolyamatokat azáltal, hogy egyszerűsíti a költségek kezelését, és segíti a csapatokat az összehangolt munkában. Így jobban összpontosíthat portfóliója bővítésére és kiváló minőségű, nyereséges projektek megvalósítására.

Csak a legjobb megoldásokkal tudja megvalósítani azokat a stratégiai és technikai követelményeket, amelyeket a piac az építőipar számára előír.
Tanácsadással, BIM szoftverekkel és képzéssel segítünk a cél felé vezető úton.
Keresse szakértő kollégáinkat!

 

Használja ki Ön is és tervezői csapata is az Autodesk újabb és újabb tervezési technológiák nyújtotta előnyöket, amelyek új szintre emelik cége tervezési-gyártási hatékonyságát!

Az Autodesk BIM megoldások segítik a különböző csoportok, szakágak az együttműködését és a kívánt projekteredmények elérésében – a tervezési, a kivitelezési és az üzemeltetési szakaszban egyaránt.

Ha többet szeretne megtudni az Autodesk tervezési munkafolyamatának fejlesztéseivel kapcsolatban, keresse kollégáinkat egy személyes konzultációra, használja fel az egyes iparágakban jártas szakértőink tapasztalatait!

Vegyen részt az általunk nyújtott szakmai képzéseken, hogy a megszerzett tudást azonnal kamatoztatni tudja munkájában! Hamarosan induló intenzív alapozó és haladó tanfolyamainkról további információt ITT talál.

Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy LinkedIn üzleti oldalunknak, csatlakozzon Youtbe csatornánkhoz és iratkozzon fel Hírlevelünkre, hogy naprakész információt kapjon a legfrissebb Autodesk újdonságokról, promóciókról és szakmai blogjainkról.

Kapcsolattartó:

Nikula Márió László
BIM tanácsadó