Projektmenedzsment

A konfigurálható építési projektmenedzsment munkafolyamatok megfelelnek csapata igényeinek, összekötik az irodát és a terepet, és a projektet a tervezett ütemben tartják.

Projektmenedzsment feladatok egyszerűsítésére

A projektmenedzsment nehéz. Az érdekelt felek folyamatosan sürgetnek és érdeklődnek az fejleményekről, a pénzügyi adatokról, a beadványokról, a menetrendekről, és ez még nem minden. Nem lenne jó, ha csökkenthetné azt az időt, amit azzal tölt, hogy közzé tegye a szükséges információkat?

Bármilyen egyszerűen is hangzik, a megfelelő információ birtoklása elengedhetetlen a projektmenedzsment-teendőkkel járó stressz kezeléséhez. A megfelelő rendszerekkel és eszközökkel képes lehet ezeket az információkat közvetlenül megszerezni, ahelyett, hogy az asztalán lévő megannyi jelentésből, a számítógépén lévő táblázatokból vagy egy külön ERP-rendszerből kellene a kusza információkat összeraknia.”

A projektmenedzserek számára az Autodesk Build elengedhetetlen eszköz ahhoz, hogy a teljes projektcsapat egy nevezőn legyen a projekt teljes időtartama alatt.

A megoldás megkönnyíti a napi, időigényes feladatok elvégzését, és gördülékenyebbé teszi a munkafolyamatokat. Ennek az az oka, hogy a megfelelő technológia a projekt és a mögötte álló emberek igényeihez igazodik.

Nézzük meg, hogyan egyszerűsíti az Autodesk Build a napi projektmenedzsment feladatokat!

Csak a legjobb megoldásokkal tudja megvalósítani azokat a stratégiai és technikai követelményeket, amelyeket a piac az építőipar számára előír.
Tanácsadással, BIM szoftverekkel és képzéssel segítünk a cél felé vezető úton.
Keresse szakértő kollégáinkat!

 

Használja ki Ön is és tervezői csapata is az Autodesk újabb és újabb tervezési technológiák nyújtotta előnyöket, amelyek új szintre emelik cége tervezési-gyártási hatékonyságát!

Az Autodesk BIM megoldások segítik a különböző csoportok, szakágak az együttműködését és a kívánt projekteredmények elérésében – a tervezési, a kivitelezési és az üzemeltetési szakaszban egyaránt.

Ha többet szeretne megtudni az Autodesk tervezési munkafolyamatának fejlesztéseivel kapcsolatban, keresse kollégáinkat egy személyes konzultációra, használja fel az egyes iparágakban jártas szakértőink tapasztalatait!

Vegyen részt az általunk nyújtott szakmai képzéseken, hogy a megszerzett tudást azonnal kamatoztatni tudja munkájában! Hamarosan induló intenzív alapozó és haladó tanfolyamainkról további információt ITT talál.

Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy LinkedIn üzleti oldalunknak, csatlakozzon Youtbe csatornánkhoz és iratkozzon fel Hírlevelünkre, hogy naprakész információt kapjon a legfrissebb Autodesk újdonságokról, promóciókról és szakmai blogjainkról.

Kapcsolattartó:

Nikula Márió László
BIM tanácsadó