Egyetlen helyről koordinálhatja a csapatokat és a modelleket

Az Autodesk BIM lehetővé teszi a projektcsapatok számára a tervezői szándék és a kivitelezhetőség összehangolását és végrehajtását azáltal, hogy a teljes tervezési együttműködési és koordinációs munkafolyamatot kezeli.

Az Autodesk BIM Collaborate a tervezési együttműködést, a modellkoordinációt és a dokumentumkezelést az Autodesk Construction Cloudba helyezi, így csökkenti az átdolgozások mennyiségét, növeli a termelékenységet, és hozzájárul a projektek gyorsabb teljesítéséhez. Az egységesített platformra épülő Autodesk BIM lehetővé teszi a csapatok számára a tervezői szándék és a kivitelezhetőség összehangolását és végrehajtását azáltal, hogy a teljes tervezési együttműködést és koordinációs munkafolyamatot egyetlen felhőalapú megoldás keretein belül kezeli egy közös adatkörnyezetben.

A projekt idővonala, az összevont modellnézet, a módosítások felülvizsgálata és a hasonló szolgáltatások részletes információkkal szolgálnak a tervezőcsapatok számára a tervezési fázis valós idejű állapotáról, és segítenek gyorsan kontextusba helyezni a módosításokat, miközben a modellkoordinációval kapcsolatos képességek, például az ütközésvizsgálat és hibakezelés, gondoskodnak róla, hogy a kivitelezés helyszínére a lehető legjobb minőségű tervek érkezzenek.

Javíthatja a tervek minőségét és kivitelezhetőségét az iroda és a kivitelezés helyszíne között

Ezt négy oszlopba kellene

Együttműködésre tervezve

A kifejezetten erre a célra készült modellkoordinációs funkciók segítenek szinkronban tartani a BIM-csapatok munkáját és elkerülni a költséges szűk keresztmetszeteket. A Navisworks- és Revit-integráció révén a csapatok hamar megoldhatják a felmerülő problémákat, és gyorsabban eljuthatnak a kivitelezhető modell megalkotásáig.

Automatizálható

A legkorszerűbb gépi tanulás lehetővé teszi az automatizálást a modellkoordinációs munkafolyamatban. Az ismétlődő feladatok automatizálása lehetővé teszi, hogy a BIM-csapatok a legfontosabb kivitelezhetőségi kérdésekkel foglalkozzanak.

Betekintő adatokon alapuló

Az olyan egyedi képeségek, mint a kivitelezhetőségi problémák kiváltó okainak elemzése, lehetővé teszik a projektcsapatok számára az áttekinthető adatokon alapuló, elfogulatlan döntéshozatalt, így javítja a projektek végleges minőségét.

Közös szerkesztési lehetőségek A Revit, a Civil 3D és az AutoCAD Plant 3D bármikor, bárhonnan hozzáférhető, így könnyebbé válik az együttműködés a teljes projektcsapat számára.

 


Olvassa el blogbejegyzéseinket a témában:

Kapcsolattartó:

Szilágyi Balázs
BIM tanácsadó