Akár 40% kedvezmény az AGACAD Revit-kiegészítő BIM megoldások éves licenceire karácsonyig

AGACAD BIM megoldások Revit szakembereknek

A 2022-es év végéhez közeledve szeretnénk megköszönni minden ügyfelünknek, próbaverziót letöltő felhasználónknak, webináriumunkon résztvevőnek, blogolvasónknak és követőnknek, hogy munkánkat figyelmével kitüntette. Mindezért érdemes volt dolgoznunk.

Speicális kedvezménnyel készültünk, így mostantól karácsonyig 40% KEDVEZMÉNNYEL kínáljuk a Revit-hez készített egyedi AGACAD BIM megoldásaink éves licenceit, és 25% KEDVEZMÉNNYEL a Wood Framing Suite, a Metal Framing Suite és a CLT, SIPS és OAK speciális szerkezettervezési megoldásaink éves licenceit*.

Ne maradon le az év legjobb BIM ajánlatáról!

Ez a korlátozott ideig tartó ajánlat 2022. december 24-én lejár, ezért mielőbb kérjen ajánlatot és adja le rendelését!

Az alábbiakban a Revit-hez készült BIM megoldásaink kínálatát találja
Precast Concrete leegyszerűsíti a födémek, falpanelek, oszlopok és gerendák modellezését és dokumentálását. Fal, gerenda és oszlop vasalását is elhelyezi, és műszaki rajzokat generál.
Smart Documentation az építőipari projektek gyors, pontos és kiváló minőségű dokumentálásához. Az összes dokumentációs eszköz egy helyen, a projektek gyors és hibamentes teljesítéséhez.
Smart Browser hatékony és költségtakarékos BIM tartalomkezelést tesz lehetővé bármilyen méretű csapat számára.
Szigetelt szerkezeti panelekből készülő házat tervez?
Tegye ezt hatékonyabban a Wood Framing SIPS használatával.
Több 1000 nyílást kell beilleszteni és feliratoznia? A Cut Opening az áttöréseket vagy a gerenda beékeléseket ott helyezi el, ahol szüksége van rájuk. Ráadásul tűzbiztonsági elemeket is behelyez.
Rétegelt-ragasztott falpanelekből készülő épületet tervez?
Wood Framing CLT segítségével gyorsabban végezheti el a munkát.
Smart Assemblies megkönnyíti és felgyorsítja a gyártmánytervek készítését.
Rönkökből készülő faházakat, istállókat, erdei házakat vagy kunyhókat tervez? A Wood Framing OAK a megfelelő út az egyedi oszlop- és gerendaszerkezetek tervezéséhez.
Ki szeretné osztani a rögzítőket és a csatlakozási részelemeket? A Smart Connections lehetővé teszi az elemek kötegelt behelyezését és módosítását a gravitációs pont, mélység vagy közeli elemek alapján.
Metal Framing egyszerűsíti a könnyű acél fal-, padló- és tetőkialakítást. Automatikusan kiosztja a szerkezeti vázelemeket és a csatlakozási részleteket, és előállítja a gyártmányterveket.
Sok 100 függesztőt és tartót szeretne kihelyezni csövekhez, csatornákhoz, kábeltálcákhoz és vezetékekhez?
Semmi sem készíti el jobban vagy gyorsabban, mint a MEP Hangers.
Wood Framing használatával kezelhetővé válik a fal, födém és tető vázszerkezetét, beleértve a rácsos tartókat, a szarufákat és az előregyártott paneleket. SIPS, CLT és utólagos kerethez is.

*A kedvezmény csak a licenc árára vonatkozik. A támogatási tervet/csomagot is meg kell vásárolni. A támogatás magában foglalja a BIM-szakértőink által végzett képzést is, hogy Ön már a kezdetektől fogva teljes mértékben ki tudja használni a szoftverben rejlő lehetőségeket.


Az év legjobb ajánlata

– 40% kedvezmény
az egyedi BIM megoldásaink
éves előfizetésének
áraiból

– 25% kedvezmény
a speciális vázszerkezettervező
megoldásaink éves előfizetésének
áraiból

Precast Concrete
Smart Browser
MEP Hangers
Cut Opening
Smart Documentation
Smart Connections
Smart Assemblies

Wood Framing Wall
Wood Framing Floor
Wood Framing Roof
Metal Framing Wall
Metal Framing Floor
Metal Framing Roof

Wood Framing Suite
Metal Framing Suite
Wood Framing SIPS
Wood Framing OAK
Wood Framing CLT

Az év legjobb ajánlata csak Önre vár!

Hozzáférés az ingyenes próbaverziókhoz!

Technikai kérdései vannak, vagy szeretné látni, hogyan működik valamelyik BIM megoldásunk? Kérjen ingyenes, élő bemutatót! Szakértőnk megmutatja, hogy pontosan mire képes a szoftver, és válaszol kérdéseire. Ezután, amikor igénybe vesz egy ingyenes próbaverziót, nagyobb rálátása lesz a megoldás használatára, és megtudhatja, hogy megfelel-e megoldásunk az Ön igényeinek.

Az AGACAD BIM megoldásokról bővebben ITT olvashat.


Használja ki Ön is és tervezői csapata is az újabb és újabb tervezési technológiák előnyeit, amelyek új szintre emelik tervezési hatékonyságukat! Ha többet szeretne megtudni az Autodesk vagy az AGACAD BIM megoldásainak fejlesztéseivel kapcsolatban, keresse kollégáinkat egy személyes konzultációra, hogy az iparágban jártas szakértőink támogatást nyújtsanak Önnek

Vegyen részt az általunk nyújtott szakmai képzéseken, hogy a megszerzett tudást azonnal kamatoztatni tudja munkájában! Hamarosan induló intenzív alapozó és haladó tanfolyamainkról további információt ITT talál.

Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy LinkedIn üzleti oldalunknak, csatlakozzon Youtube csatornánkhoz és iratkozzon fel Hírlevelünkre, hogy naprakész információt kapjon a legfrissebb Autodesk újdonságokról, promóciókról és szakmai blogjainkról.


2022. július 19-én az ARKANCE SYSTEMS felvásárolta a HungaroCAD Kft-t, a magyarországi építőipari és gépipari digitális megoldások kiemelkedő szereplőjét. Az ARKANCE-csoporthoz való csatlakozással a HungaroCAD Kft. és az Arkance Systems HU Kft. csapata teljes körű megoldásokat kínál a CAD/CAM/BIM/GIS/Infrastruktúra BIM/PDM/PLM megoldások és szolgáltatások esetében, amelyek magas hozzáadott értéket képviselnek ügyfeleink és partnereink számára. Egy átmeneti időszakot követően a két vállalat ugyanazon ARKANCE SYSTEMS égisze alatt fog működni.