Kapcsolja össze az adatokat, a munkafolyamatokat és a csapatokat!

Autodesk Build kivitelezésmenedzsment-szoftver helyszíni munkavégzéshez és projektkezelési feladatokhoz, amely lehetővé teszi a zökkenőmentes együttműködést, valamint a kivitelezési projektek időben és a költségvetés keretein belüli befejezését

Az Autodesk Construction Cloud részét képező Autodesk Build a helyszíni munkavégzési és a projektkezelési eszközök összekapcsolt készletét egyetlen könnyen telepíthető, bevezethető és használható platformon biztosítja a kivitelezők számára, miközben gondoskodik róla, hogy az információmegosztás és a munkafolyamatok végrehajtása szigorúan szabályozott és nagy mértékben konfigurálható környezetben történjen.

Azáltal, hogy a BIM 360 és a PlanGrid legkiemelkedőbb szolgáltatásainak felhasználása mellett új funkciókat is bevezettünk, az Autodesk Buildet integráltuk az összes többi kivitelezési munkafolyamat adataival, így a csapatok egyetlen bejelentkezéssel kezelhetnek olyan munkafolyamatokat, mint a projektkezelés, a minőség, a biztonság, a költségek és a projektek lezárása.

Az Autodesk Build kizárólagos információforrást alkot az egész csapat számára, ezáltal minimalizálja a kommunikációs zavarokat, és csökkenti a kockázatokat, miközben a szabványosított adatgyűjtés a projektek során lehetővé teszi a vezetők számára az adatalapú döntéshozatalt.

A PlanGrid Build mobilalkalmazásnak köszönhetően a szoftver továbbá lehetővé teszi a valós idejű együttműködést a helyszínen dolgozó csapatok és az iroda között. Az információkérés, a problémakövetés, a naprakész rajzok és jelölések, illetve más hasonló funkciók segítségével a PlanGrid Build gondoskodik róla, hogy a módosítások azonnal elérhetők legyenek, ezzel csökkentve a kommunikációs zavarok, a hibák és az átdolgozások számát.

Ismerje meg az összekapcsolt kivitelezést az Autodesk Builddel!

Összekapcsolt helyszíni felügyeleti és projektkezelési munkafolyamatok

Projektkezelés

Biztosíthatja a projekt megfelelő előrehaladását, javíthatja az együttműködést, valamint csökkentheti a kommunikációs zavarok, hibák és átdolgozások számát.


Minőségirányítás

Egy helyen követheti nyomon a problémákat, és gyorsabban megoldhatja őket. Csökkentheti a költséges átdolgozások mennyiségét, és biztosíthatja a projektek ütemtervnek megfelelően haladását.


Munkavédelem

Könnyen bevezethető, megismételhető biztonsági programokat dolgozhat ki, és elérheti, hogy minden csapattag felelősséget vállaljon az építési terület biztonságáért.


Költségkezelés

Összekapcsolhatja a projektkezelési és helyszíni munkavégzési adatokat a költségkezelési műveletekkel, így átláthatóvá válnak a kiváltó okok és a teljes projekt költségeire gyakorolt hatások.


 

Az Autodesk Build egyetlen megoldás keretében biztosítja a projektkezelést a kivitelező csapatok számára, legyen szó minőségről, biztonságról, költségekről vagy a projekt lezárásáról, hiszen egyetlen nagy mértékben konfigurálható környezetben kapcsolja össze az adatokat, a munkafolyamatokat és a csapatokat.

Olvassa el korábbi anyagunkat a témában! >>>


Használja ki Ön is és tervezői csapata is az újabb és újabb tervezési technológiák előnyeit, amelyek új szintre emelik tervezési hatékonyságukat! Ha többet szeretne megtudni az Autodesk Cloud Collaboration megoldásairól és előnyeiről, keresse kollégáinkat egy személyes konzultációra, hogy az iparágban jártas szakértőink támogatást nyújtsanak Önnek.

Amennyiben szakmai ismereteit bővítené és elsőként szeretne hozzáférni a legfrissebb újdonságokról szóló hírekhez vagy cikkekhez, elég egyetlen lépés. Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy iratkozzon fel Hírlevelünkre!

Kapcsolattartók:

Nikula Márió László
BIM tanácsadó
Szilágyi Balázs
BIM tanácsadó