Autodesk Construction Cloud: Tegye meg az első lépést a BIM felé, vagy már a következőt is!


Hatékony kivitelezésmenedzsment egyetlen platformról a kivitelezés teljes életciklusa során

Az Autodesk Construction Cloud hatékonyan kapcsolja össze az adatokat, a munkafolyamatokat és a csapatokat a kivitelezés teljes életciklusa során, a tervezéstől egészen az üzemeltetésig. Lehetőséget biztosít a generálkivitelezők, a szakági képviselők, a tervezők és a tulajdonosok számára a jobb üzleti eredmények elérésére.

A kivitelezőcsapatoknak átfogó kivitelezésmenedzsment-platform áll  rendelkezésére, amelyben minden adat egyetlen központi helyen elérhető el, ami megkönnyíti az együttműködést, proaktívan előre jelzi a projekt változásait, és a szervezeti fejlődés érdekében adatalapú iránymutatást biztosít.

Build-2023-lockup-Blk-OL-ADSK-No-Year-1-line
Takeoff-2023-lockup-Blk-OL-ADSK-No-Year-1-line
BIM-Collaborate-Pro-2024-lockup-Blk-OL-ADSK-No-Year-Stacked

Átfogó helyszíni felügyeleti és projektkezelési szoftver, amely számos összekapcsolt eszközt kínál a kivitelezők számára.

A PlanGrid és BIM 360 szoftverek legfontosabb szolgáltatásait további új funkciókkal bővíti, ezzel átfogó helyszíni felügyeleti és projektkezelési megoldást nyújt. Az Autodesk Build továbbá a PlanGrid Build mobilalkalmazást is tartalmazza további új képességekkel az építési területen dolgozók számára.

Pontos 2D mennyiségszámításokat végezhet, és automatikusan kiszámíthatja a mennyiségeket 3D modellekből egyetlen megoldásban.

A 2D és 3D mennyiségszámítások összevonásával egyszerűsítheti a mennyiségszámítási feladatokat, és kiküszöbölheti a hibákat. Az összevont 2D és 3D mennyiségek az Excelbe és egyéb becslési megoldásokba való könnyebb integrálhatósága érdekében besorolás, típus és anyag szerint egymáshoz rendelhetők.

Összekapcsolhatja a projektcsapatokat a tervadatokkal a kockázatok csökkentése, a minőség javítása és a projektek időben és a költségvetés keretein belül történő befejezése érdekében.

A teljes tervezési együttműködés és koordinációs munkafolyamat egyetlen megoldásban való kezelésével lehetővé teszi a projektcsapatok számára a tervezői szándék összehangolását és végrehajtását, így csökkenti az átdolgozások mennyiségét, növeli a termelékenységet, és hozzájárul a projektek gyorsabb teljesítéséhez.

Project management

A projektmenedzsment nehéz. Az érdekelt felek folyamatosan sürgetnek és érdeklődnek az fejleményekről, a pénzügyi adatokról, a beadványokról, a menetrendekről, és ez még nem minden. Nem lenne jó, ha csökkenthetné azt az időt, amit azzal tölt, hogy közzé tegye a szükséges információkat?

Cost management

Javítsa a költségellenőrzést, hogy valós idejű rálátást nyerjen a költségekkel kapcsolatos kockázatokra, és pontos előrejelzéseket készítsen az összes költségtevékenységnek a felhőben és a projekt kontextusában történő központosításával!

Autodesk DOCS

Központosított dokumentumkezeléssel támogatja a közös adatkörnyezetet az egységesített termékek számára, zökkenőmentes navigációt és integrált munkafolyamatokat biztosít a felhasználók számára, így kizárólagos információforrásként funkcionál a projekt teljes életciklusa során.

Insights

Az összegyűjtött és feldolgozott adatokból elemzéseket készít, képes az adatok exportálására, valamint felhasználja a Construction IQ mesterséges intelligenciáját a kockázatok felismeréséhez és csökkentéséhez.

Adminisztráció

A projekt beállításához központosított felhasználókezelést és engedélyezést, sablonokat és egyéb eszközöket nyújt, az egységesített termékekhez pedig egységes hitelesítési módot biztosít.

A bizalom és az együttműködés elősegítése a csapatok között

Hatékony, célirányosan készült eszközök a kivitelezés minden szereplője számára. Modellezheti projektjeihez a megfelelő munkafolyamatokat, és könnyedén kezelheti az információk biztonságos megosztását a partnerekkel.

Generálkivitelező

Csökkentheti a költségeket, és növelheti az átláthatóságot az építési terület és az iroda összekapcsolásával.

 • Még több megbízás
 • Jobb munkavédelem
 • Külön adattárak megszüntetése
 • Összekapcsolt munkacsapatok
 • Kockázatcsökkentés
 • Garantált minőség
Tervezők

Bárhonnan zökkenőmentesen dolgozhat együtt másokkal a koordinált, kivitelezhető terveken.

 • Még több megbízás
 • Kockázatcsökkentés
 • Rögzítheti munkáját
 • Összekapcsolt munkacsapatok
 • Szabványosított munkafolyamatok
 • Garantált minőség
Tulajdonosok

A projektportfólió jobb áttekinthetősége érdekében kapcsolatot tarthat az építési partnerekkel.

 • Egyesített projektkezelés
 • Külön adattárak megszüntetése
 • Ellenőrizhető előrehaladás
 • Partneri kapcsolatok mélyítése
 • Kevesebb átdolgozás
 • Egyszerű és teljes körű átadás

Csak a legjobb megoldásokkal tudja megvalósítani azokat a stratégiai és technikai követelményeket, amelyeket a piac az építőipar számára előír.
Tanácsadással, BIM szoftverekkel és képzéssel segítünk a cél felé vezető úton.
Keresse szakértő kollégáinkat!

 

Használja ki Ön is és tervezői csapata is az Autodesk újabb és újabb tervezési technológiák nyújtotta előnyöket, amelyek új szintre emelik cége tervezési-gyártási hatékonyságát!

Az Autodesk BIM megoldások segítik a különböző csoportok, szakágak az együttműködését és a kívánt projekteredmények elérésében – a tervezési, a kivitelezési és az üzemeltetési szakaszban egyaránt.

Ha többet szeretne megtudni az Autodesk tervezési munkafolyamatának fejlesztéseivel kapcsolatban, keresse kollégáinkat egy személyes konzultációra, használja fel az egyes iparágakban jártas szakértőink tapasztalatait!

Vegyen részt az általunk nyújtott szakmai képzéseken, hogy a megszerzett tudást azonnal kamatoztatni tudja munkájában! Hamarosan induló intenzív alapozó és haladó tanfolyamainkról további információt ITT talál.

Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy LinkedIn üzleti oldalunknak, csatlakozzon Youtbe csatornánkhoz és iratkozzon fel Hírlevelünkre, hogy naprakész információt kapjon a legfrissebb Autodesk újdonságokról, promóciókról és szakmai blogjainkról.

Kapcsolattartók:

Nikula Márió László
BIM tanácsadó
Szilágyi Balázs
BIM tanácsadó