2D és 3D mennyiségszámítások egyetlen megoldásból

Az integrált mennyiségszámítási funkciók által adott pontos becsléseken alapuló versenyképes ajánlatokkal még több munkát nyerhet el.

Az Autodesk Takeoff egy átfogó mennyiségmeghatározási megoldás, amely egyetlen felhőalapú eszközben teszi lehetővé a becsléssel foglalkozó csapatok számára a 2D és 3D mennyiségszámítást. Az Autodesk Takeoff segítségével a becslők gyorsan és pontosan számszerűsíthetik a 2D tervek és a 3D modellek elemeit, és ezeket a későbbi dokumentumokkal együtt egyetlen környezetben kezelhetik. Azáltal, hogy az összes adat egyetlen központosított projekthelyen található, a csapatok növelhetik az átláthatóságot és a becsléseik alapján történő együttműködést, valamint csökkenthetik a kockázatokat a gyorsabb és versenyképesebb ajánlattétel érdekében.

Az Autodesk Builddel automatizálhatja a mennyiségszámításokat.

Összekapcsolt helyszíni felügyeleti és projektkezelési munkafolyamatok

Együttműködésre tervezve

A felhőalapú adatkezelési megoldással összehangolhatja a becslők és a kivitelezőcsapatok munkáját, ami biztosítja, hogy mindenki ugyanabból a kizárólagos adatforrásból dolgozzon.

Automatizálható

A pontosabb 2D mennyiségszámítások elvégzésével és a mennyiségek 3D modellekből történő automatikus kiszámításával időt takaríthat meg az ajánlattétel során. Rögzítheti a részletes mennyiségszámításokat, így a lehető legpontosabban mérheti fel a projekt léptékét.

Betekintő adatokon alapuló

Elkerülheti az átdolgozásokat a projekt léptékének 3D-s megjelenítésével, ami elősegíti a tervezési szándék és a kivitelezhetőségi problémák áttekintését. A kivitelezési folyamat során a 2D és 3D mennyiségek közös adattárát használhatja.

 


Olvassa el blogbejegyzéseinket a témában!

Kapcsolattartók:

Nikula Márió László
BIM tanácsadó
Szilágyi Balázs
BIM tanácsadó