BIM megoldások és munkafolyamatok – online előadás-sorozat 2020. november

A BIM a tervezőszoftverek révén rengeteget fejlődött az elmúlt évtized során, és mára sokkal többre képes az egyszerű modellezésnél. Ma már minden a modellben rejlő információról szól: hogyan kerül bele, hogyan lehet kinyerni belőle, illetve hogyan lehet megosztani és felhasználni, hogy könnyebben továbbítható legyen az információ, amely köré a modell épül.

A BIM a kis- és középvállalkozások számára ijesztő lehet, ha még nem állnak készen rá, vagy ha nincsenek meg a bevezetés előfeltételei. Idővel, türelemmel, a megfelelő emberekkel és szoftverekkel azonban nem csak a túlélés, de a szárnyalás is lehetséges.

A BIM tökéletes választás lehet számukra, hiszen segítségével nemcsak lépést tarthatnak a nagykutyákkal, hanem akár olyan nagy munkákra is lecsaphatnak, amelyekről a tulajdonosok korábban évek óta azt hihették, hogy csak a nagyobb cégeknek adhatók ki. Most már nemcsak tarthatja a lépést, de a BIM segítségével akár túl is szárnyalhatja a nagyobb vállalatokat.

A BIM-mel a lehető legjobb teljesítményt szem előtt tartva szervezhetik meg dolgozóik munkáját. Az olyan együttműködési eszközökkel és modellezőszoftverekkel, mint a BIM 360, illetve a Revit és a Civil 3D, valamint a modellezési és tervezőszoftverek közötti váltás lehetőségével bármekkora csapat a tervezőközösség élére állhat, ha a tagjai rendelkeznek a megfelelő készségekkel és a megfelelő eszközökkel (szoftverekkel).

A BIM mindenkinek ugyanazt nyújtja. A siker kulcsa, hogy ne habozzon, hanem vágjon bele!

Mindenki megtalálhatja a helyét abban az igazán együttműködő környezetben, amelyet a BIM lehetővé tesz. Nem számít, hogy 100 fős tervezőcsapata van-e, amelyet egy teljesen felszerelt informatikai csoport támogat, vagy csak egy néhány fős kis csapata, tele tehetséges, haladó gondolkodású tagokkal, akik hajlandóak és képesek minden feladatot elvégezni.

A BIM merőben újszerű gondolkodásmódot biztosít, rengeteg variációs lehetőséggel. Nagyon igaz rá, hogy annyit kap tőle, amennyit beletesz. Ha csak a Revitet és/vagy a Civil 3D-t szerzi be, és azt mondja, máris BIM-et használ, akkor pontosan azt kapja, amit beletesz: egy szép modellt, semmi mást. Legalábbis remélhetőleg szép lesz a modell.

Ha azonban rászánja az időt, és továbbképzi a szakembereket, valamint biztosítja nekik a szükséges készségeket és eszközöket, akkor tízszeresen fog megtérülni a befektetése.

Vegyen részt 2020. novemberi online előadás-sorozatunkon, ahol megismerheti az újgenerációs BIM 360 platformot, amely összekapcsolja a projektek érdekelt feleit és munkafolyamatait a projekt életciklusának minden szakaszában – a tervezéstől a kivitelezésen keresztül az üzemeltetésig, a helyszíni munkálatoktól az irodáig és vissza. A BIM 360 a projektmenedzsment eszközöket és az adatbázist gépi tanulási analitikával és betekintéssel párosítja, ezzel megszünteti mindazokat a bizonytalanságokat, amelyek az építési projekteket övezik, legyenek azok bármilyen volumenűek. Az eredmény a projektcsapatok közötti szorosabb együttműködés, a változtatások jobb átláthatósága, valamint nagyobb adatfolytonosság, ami végeredményben nagyobb nyereségességhez vezet.

2020. november 5., 10 óra
Az Autodesk újgenerációs BIM megoldásai (BIM 360 szoftvertípusok és alkalmazási lehetőségei)
Előadó: Maródi László
Regisztráció és további információ >>>

2020. november 12., 10 óra
BIM munkafolyamatok (Autodesk szoftverek a BIM szolgálatában
Előadó: Baji-Gál Ferenc
Regisztráció és további információ >>>

2020. november 19., 10 óra
Modern létesítmény-tervezés és BIM 360 (a Plant 3D rendszer és a BIM megoldások együttes használatának előnyei)
Előadó: Maródi László
Regisztráció és további információ >>>

2020. november 26., 10 óra
Revit – Munka közösen! (Hogyan dolgozhat együtt építész, szerkezettervező, épületgépész és villamos tervező?)
Előadó: Baji-Gál Ferenc
Regisztráció és további információ >>>


Az online előadásainkon megszerzett ismereteket használja fel munkájába! A folyamatos tanulás, képzés és a megszerzett tudás szinten tartása az első lépés a sikeres innováció felé.

Kapcsolattartók:

Baji-Gál Ferenc
BIM értékesítési és technikai
tanácsadó
+36 30 585 7045
ferenc.baji-gal@cads.hu
Maródi László
Értékesítési és technikai
tanácsadó
+36 30 343 8113
laszlo.marodi@cads.hu