Autodesk Build integrálása AutoCAD munkafolyamatokhoz

A digitális transzformáció rohamos ütemben zajlik. Ennek az építőiparban az egyik legfőbb hajtóereje és támogatója a BIM, és a BIM-et kiszolgáló technológiák.
Mindamellett az AutoCAD a mai napig a világ egyik legelterjedtebb tervezőrendszere, és mialatt a kiviteli terveket többnyire parametrikus, szakági tervezőrendszerekkel készítik, az előkészítési fázisban még mindig ez az a szoftver az, amellyel a leggyakrabban találkozhatunk.

Az AutoCAD-et és a DWG-t nem lehet kiváltani, régóta velünk vannak és még biztos, hogy egy jódarabig lesznek is, de a módszer mellyel korábban ezen terveket megosztottuk és zsűriztük már a múlté.

A BIM megjelenésével gyakorlatilag megpecsételődött, hogy minden tervezőrendszernek, amely naprakész szeretne maradni, kompatibilissé kell váljon a BIM-mel.

Az Autodesk BUILD az Autodesk Construction Cloud platform része, mely egy átfogó támogatást biztosít az építőipari folyamatok modernebb menedzseléséhez.
A BUILD támogatást nyújt az építőipari tervezés és kivitelezés teljes horizontján, és az egyik legfontosabb funkciója, hogy folyamatos, aktív kapcsolatot teremt a projekt résztvevői között, továbbá rendelkezésre bocsájtja az aktuális tervadatokat bárhol, bármikor.

Vegyen részt 2022. június 28-án 10 órától szakmai webinárunkon, ahol megismerheti:

  • Miképp épül be a BUILD (BIM) az AutoCAD-be?
  • Miben több az AutoCAD és a BUILD együtt, milyen extrákat nyújt a tervezők, a vállalkozók vagy a tulajdonosok számára?
  • Milyen funkciókkal támogatja a BUILD az építőipari folyamatokat?
  • Miképp válik hatékonyabbá a tervkommunikáció a BUILD-del a klasszikus DWG alapú kommunikációtól?

A webinárunkon megtudhatja miképp emelheti következő szintre az AutoCAD-es tervezést és projektkommunikációt az Autodesk BUILD segítségével!

Előadónk: Maródi László – BIM specialista

A webináron való részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztráció szükséges. Kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy a bejelentkezéshez szükséges adatokat emailben elküldhessük. Köszönjük.
A webinárt rögzítjük, amelyet az arra regisztrálók részére az eseményt követően emailban elküldünk.

Név:* Foglalkozása/beosztása: Munkahely neve: E-mail cím:* E-mail cím újra:* Telefonszám:* Honnan értesült a rendezvényről?:* Érdeklődési terület/iparág: Melyik Autodesk megoldást/szoftvert használja?:*
AutoCAD
AutoCAD LT
CAM/PowerMill/FeatureCAM
Civil 3D
Fusion 360
Infraworks
Inventor
Revit
Autodesk Vault
egyéb

Cégen belül milyen technológia bevezetésében látja a fejlesztési lehetőséget?:
Hozzájárulok ahhoz, hogy az Arkance Systems HU Kft. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

Elolvastam és megérettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.:*


Reméljük, hogy az Autodesk építőipari számos új- és továbbfejlesztett BIM funkciója meghozzák a kedvét ahhoz, hogy Ön és vállalata kihasználva az újabb és újabb tervezési technológiák előnyeit új szintre emeljék tervezési hatékonyságukat. Keresse kollégáinkat egy személyes konzultációra, hogy az iparágban jártas szakértőink támogatást nyújtsanak Önnek.

Vegyen részt az általunk nyújtott szakmai képzéseken, hogy a megszerzett tudást azonnal kamatoztatni tudja munkájában! Hamarosan induló intenzív alapozó és haladó tanfolyamainkról további információt ITT talál.

Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy LinkedIn üzleti oldalunknak, csatlakozzon Youtube csatornánkhoz és iratkozzon fel Hírlevelünkre, hogy naprakész információt kapjon a legfrissebb Autodesk újdonságokról, promóciókról és szakmai blogjainkról.