A digitális átalakulás az építőipar hajtóereje

A digitális átalakulás nem olyan változás, amely egyik napról a másikra következik be. Valójában az építészeti, tervezési és kivitelezési (AEC) iparág már a digitális átalakulás három hullámán túl van, amelyek mindegyike az előzőre épült.

Az első hullámot, a CAD-re való átállást a személyi számítógépek széles körű elterjedése váltotta ki. A másodikat, az épületinformáció-modellezésre (BIM) való átállást a 2008-as globális gazdasági válság, valamint a kormányzatok és a magántulajdonosok BIM-irányú elvárásainak növekedése ösztönözte. A legutóbbi hullámot, a felhőalapú együttműködést pedig a COVID-19 világjárvány gyorsította fel drámaian.

Világszerte egyre több építésziroda tér át a digitális szemléletmódra, és a BIM-alapú szoftvereket olyan technológiákkal együtt használja, mint az okoseszközök hálózata, a kiterjesztett valóság és a prediktív elemzések, amelyekkel csökkenthetőek a kockázatok, elősegíthető a vállalkozás növekedése, és javítható a fenntarthatóság.

Töltse le ingyenes kiadványunkat, amely inspiráló példákat mutat be a digitális átalakulásra, olyan projekteket, amelyek mintái lehetnek a BIM és a több szakágon átívelő technológiák konvergenciájának!
A projektek egyben az Autodesk Excellence Awards múltbéli díjazottjai vagy jelöltjei.

Név:* Foglalkozása/beosztása: Munkahely neve: E-mail cím:* E-mail cím újra:* Telefonszám: Honnan értesült a kiadványról?:* Érdeklődési terület/iparág: Munkája során használ Autodesk szoftvert/megoldást? Ha igen, melyiket?:
AEC Collection – Építőipari szoftvergyűjtemény
Revit
Civil 3D
Infraworks
AutoCAD
AutoCAD LT
Autodesk Construction Cloud megoldások
egyéb

Hozzájárulok ahhoz, hogy az Arkance Systems HU Kft. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

Elolvastam és megérettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.:*


Használja ki Ön is és tervezői csapata is az újabb és újabb tervezési technológiák előnyeit, amelyek új szintre emelik tervezési megoldásaival kapcsolatban, keresse kollégáinkat egy személyes konzultációra, hogy az iparágban jártas szakértőink támogatást nyújtsanak Önnek.

Vegyen részt az általunk nyújtott szakmai képzéseken, hogy a megszerzett tudást azonnal kamatoztatni tudja munkájában! Hamarosan induló intenzív alapozó és haladó tanfolyamainkról további információt ITT talál.

Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy LinkedIn üzleti oldalunknak, csatlakozzon Youtube csatornánkhoz és iratkozzon fel Hírlevelünkre, hogy naprakész információt kapjon a legfrissebb Autodesk újdonságokról, promóciókról és szakmai blogjainkról.