Inventor és Revit: adat- és modell csere hatékonyan szakmai webinár

Tekintse meg felvételről 2021. január 21-ei előadásunkat, ahol a szakágak közötti hatékony adat- és modellcserével foglalkoztunk.

Tervezzük meg a célgépet Inventorban és használjuk fel a modelljét Revitben. Ezt a Revit modellt (épületet) adjuk át az Inventornak, hogy el lehessen helyezni benne az adott célgépet.

Az Inventorban tervezett célgépet, berendezést, vagy akár egy komplexebb modellt ki lehet menteni olyan formátumba, amelyet a Revitben be lehet emelni. Ezzel időt és energiát takaríthatunk meg az egyes tervezési szakágak közötti adatmegosztással. Ez a megosztás nem csak a berendezés megosztását teszi lehetővé az Inventorból Revitbe, hanem a Revitben készített építmény modellt is át lehet adni az Inventornak.

Előadásunkon ezt a kapcsolatot néztük meg egy konkrét felhasználói példán keresztül, annak buktatóival, hátrányaival és előnyeivel együtt.

Előadóink:

  • Farkas Attila – Inventor specialista
  • Baji-Gál Ferenc – Revit specialista
  • Vendég előadónk: Karsay Dávid / Johnson Controls

Kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy a regisztrációt követően máris megtekinthesse felvett előadásunkat. Köszönjük

Név:* Foglalkozása/beosztása: Munkahely neve: E-mail cím:* E-mail cím újra:* Telefonszám:* Honnan értesült a rendezvényről?:* Érdeklődési terület/iparág: Melyik Autodesk megoldást/szoftvert használja?:*
AutoCAD
AutoCAD LT
Civil 3D
Fusion 360
Infraworks
Inventor
Revit
Autodesk Vault
egyéb

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Varinex-CADStudio Kft. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

Elolvastam és megérettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.:*


Ez is érdekelheti: januári soron következő online előadásunk >>>

2021. január 28., 11.30
Generatív tervezés Revitben
Előadók: Baji-Gál Ferenc
Regisztráció és további információ >>>


Olyan korban élünk, ahol a tervezők, az építőmérnökök, a kivitelezők és az üzemeltetők egyre szorosabb kapcsolatban állnak egymással. A BIM megoldások segítik a csapatokat az együttműködésben és a kívánt projekteredmények elérésében – a tervezési, a kivitelezési és az üzemeltetési szakaszban egyaránt.

Használja ki Ön is és tervezői csapata is az újabb és újabb tervezési technológiák előnyeit, amelyek új szintre emelik tervezési hatékonyságukat! Ha többet szeretne megtudni az Autodesk tervezési munkafolyamatának fejlesztéseivel kapcsolatban, keresse kollégáinkat egy személyes konzultációra, hogy az iparágban jártas szakértőink támogatást nyújtsanak Önnek.

Amennyiben szakmai ismereteit bővítené és elsőként szeretne hozzáférni a legfrissebb újdonságokról szóló hírekhez vagy cikkekhez, elég egyetlen lépés. Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy iratkozzon fel Hírlevelünkre!