Generatív tervezés Revitben – szakmai webinár

Tekintse meg felvételről 2021. január 8-ai eladásunkat, ahol bemutattuk a Revit 2021 – az AEC Collection részeként elérhető – generatív tervezési funkcióját, amellyel gyorsan hozhat létre a céloknak és kényszereknek megfelelő terveket, és pár perc alatt számos szóba jöhető lehetőséget jeleníthet meg.

A Revit új generatív tervezési képességeivel kevesebb idő alatt több lehetőséget vizsgálhat meg, értékelhet ki és optimalizálhat, így megalapozott tervezési döntéseket hozhat.

Ismerje meg és alkalmazza, hogy hogyan lehet implementálni a generatív tervezési folyamatokat közvetlenül a Revitben:

  • generatív tervezési mintatanulmányok a Revit 2021-ben,
  • tervváltozatok tanulmányozása és megjelenítése percek alatt,
  • a rendelkezésre álló legjobb megoldások kiértékelése megalapozott tervezési döntések meghozatalához,
  • egyéni tanulmányok létrehozása a Dynamóban, amelyek megfelelnek az Ön által alkalmazott tervezési gyakorlatnak.

Az Architecture, Engineering & Construction Collection gyűjteményben található Revittel hatékonyabban dolgozhat. Az integrált BIM-eszközökkel valóra válthatja legjobb tervötleteit, kiszámíthatóbbá teheti az épülettervezési folyamatot, és minden szükséges funkcióhoz hozzáférhet.

Előadónk: Baji-Gál Ferenc – Revit specialista

Kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy a regisztrációt követően máris megtekinthesse felvett előadásunkat. Köszönjük.

Név:* Foglalkozása/beosztása: Munkahely neve: E-mail cím:* E-mail cím újra:* Telefonszám:* Honnan értesült a rendezvényről?:* Érdeklődési terület/iparág: Melyik Autodesk megoldást/szoftvert használja?:*
AutoCAD
AutoCAD LT
Civil 3D
Fusion 360
Infraworks
Inventor
Revit
Autodesk Vault
egyéb

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Varinex-CADStudio Kft. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

Elolvastam és megérettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.:*


Ez is érdekelheti: januári BIM online előadásunk >>>

2021. január 21., 10. óra
Inventor és Revit: adat- és modell csere hatékonyan
Előadók: Baji-Gál Ferenc, Farkas Attila és vendég előadó: Karsay Dávid
Regisztráció és további információ >>>


Olyan korban élünk, ahol a tervezők, az építőmérnökök, a kivitelezők és az üzemeltetők egyre szorosabb kapcsolatban állnak egymással. A BIM megoldások segítik a csapatokat az együttműködésben és a kívánt projekteredmények elérésében – a tervezési, a kivitelezési és az üzemeltetési szakaszban egyaránt.

Használja ki Ön is és tervezői csapata is az újabb és újabb tervezési technológiák előnyeit, amelyek új szintre emelik tervezési hatékonyságukat! Ha többet szeretne megtudni az Autodesk tervezési munkafolyamatának fejlesztéseivel kapcsolatban, keresse kollégáinkat egy személyes konzultációra, hogy az iparágban jártas szakértőink támogatást nyújtsanak Önnek.

Amennyiben szakmai ismereteit bővítené és elsőként szeretne hozzáférni a legfrissebb újdonságokról szóló hírekhez vagy cikkekhez, elég egyetlen lépés. Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy iratkozzon fel Hírlevelünkre!

Kapcsolattartó:

Szilágyi Balázs
BIM tanácsadó