BIM az infrastruktúra projekteknél: Civil 3D és Revit kapcsolat – szakmai webinár

Az Autodesk Civil 3D és a Revit között az együttműködés a helyesen megosztott koordináták segítségével kezdődik, amely információkat a DWG GIS adatait tartalmazza.

A Civil 3D közmű csatlakozási objektumokból kell létrehozni a Revit családelem szerkesztő használatával egy olyan elemet, mely a külső csatlakozáshoz szükséges adatokat is tartalmazza.

Akár a Revit saját terepmodell készítővel, vagy a Civil3D-ben létrehozott terepmodell importálására is lehetőség van, időt takarítva így meg.

A Revit-ben létrehozott felületet vissza is kell adni a közös munka során a Civil 3D-be, hogy újra lehessen e felületet készíteni. Ilyen adat visszacsatolásakor nem csak a felületet, hanem a megosztott koordinátákat is érdemes ellenőrizni a Civil 3D-ben.

A már kész Civil és Revit BIM alapú terv/modellekkel lehet a Navisworks Manage segítségével ütközésvizsgálatot és kivitelezés ütemezést is készíteni.

Vegyen részt 2021. április 22-én 11.30-kor kezdődő online előadásunkon, ahol végigvezetjük a teljes infrastruktúra-tervezési BIM munkafolyamatot.

Előadónk: Baji-Gál Ferenc/ BIM értékesítési és technikai tanácsadó

A webináron a részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztráció szükséges.

Kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, emailfordultával küldjük a bejelentkezéshez szükséges információkat. Köszönjük

Név:* Foglalkozása/beosztása: Munkahely neve: E-mail cím:* E-mail cím újra:* Telefonszám:* Honnan értesült a rendezvényről?:* Érdeklődési terület/iparág: Melyik Autodesk megoldást/szoftvert használja?:*
AutoCAD
AutoCAD LT
Civil 3D
Fusion 360
Infraworks
Inventor
Revit
Autodesk Vault
egyéb

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Varinex-CADStudio Kft. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

Elolvastam és megérettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.:*


Olyan korban élünk, ahol a tervezők, az építőmérnökök, a kivitelezők és az üzemeltetők egyre szorosabb kapcsolatban állnak egymással. A BIM megoldások segítik a csapatokat az együttműködésben és a kívánt projekteredmények elérésében – a tervezési, a kivitelezési és az üzemeltetési szakaszban egyaránt.

Használja ki Ön is és tervezői csapata is az újabb és újabb tervezési technológiák előnyeit, amelyek új szintre emelik tervezési hatékonyságukat! Ha többet szeretne megtudni az Autodesk tervezési munkafolyamatának fejlesztéseivel kapcsolatban, keresse kollégáinkat egy személyes konzultációra, hogy az iparágban jártas szakértőink támogatást nyújtsanak Önnek.

Amennyiben szakmai ismereteit bővítené és elsőként szeretne hozzáférni a legfrissebb újdonságokról szóló hírekhez vagy cikkekhez, elég egyetlen lépés. Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy iratkozzon fel Hírlevelünkre!