CONSTRUCTION CLOUD – A BIM platform és elemei – szakmai webinár – 1. rész

Tekintse meg felvételről 8 részes webinár-sorozatunkat, ahol az első részben bemutattuk az Autodesk nagyszabású, átfogó építőipari tervezéstámogató BIM alapú megoldáscsomagját a Construction Cloud-ot.

Miért is kulcsfontosságú manapság a BIM a kis tervezőirodák számára ugyanúgy mint a hatalmas nemzetközi építészeti fókuszú vállaloknak?

Milyen kézzelfogható pénzügyi és technológiai haszna származik valakinek BIM bevezetéséből?

Ezen kérdéseket feszegettük a webinár során, illetve elhelyeztük az alapjait a Construction Cloud legfontosabb pillérei számára.

A teljes webinársorozat után a jelenlévők átfogó képet kapnak az Autodesk BIM technológiáiról, és betekintést abba hogy az egyes felhőalapú megoldások miként működnek a gyakorlatban, milyen feladatok végezhetők el vele és milyen funkciókkal gyorsítják a napi ügymenetet.

Előadó: Maródi László/Értékesítési és technikai tanácsadó, BIM specialista

Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, hogy a rögzített előadást megtekinthesse. Köszönjük.

Név:* Foglalkozása/beosztása: Munkahely neve: E-mail cím:* E-mail cím újra:* Telefonszám:* Honnan értesült az eseményről?:* Érdeklődési terület/iparág: Melyik Autodesk megoldást/szoftvert használja?:*
AutoCAD
AutoCAD LT
Civil 3D
Fusion 360
Infraworks
Inventor
Revit
Autodesk Vault
egyéb

Hozzájárulok ahhoz, hogy az Arkance Systems HU Kft. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

Elolvastam és megérettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.*


Ne hagyja ki az Autodesk Construction Cloud, az Autodesk hatékony kivitelezésmenedzsment-platformjáról szóló előadás-sorozatunk következő részét se! Regisztráljon még ma!

Használja ki Ön is és tervezői csapata is az újabb és újabb tervezési technológiák előnyeit, amelyek új szintre emelik tervezési megoldásaival kapcsolatban, keresse kollégáinkat egy személyes konzultációra, hogy az iparágban jártas szakértőink támogatást nyújtsanak Önnek.

Vegyen részt az általunk nyújtott szakmai képzéseken, hogy a megszerzett tudást azonnal kamatoztatni tudja munkájában! Hamarosan induló intenzív alapozó és haladó tanfolyamainkról további információt ITT talál.

Amennyiben szakmai ismereteit bővítené és elsőként szeretne hozzáférni a legfrissebb újdonságokról szóló hírekhez vagy cikkekhez, elég egyetlen lépés. Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy iratkozzon fel Hírlevelünkre!