Hatékonyság és termelékenység növelése a Revit legújabb eszközeivel BIM projektekhez – szakmai webinár

Autodesk Revit webinár


Revit szoftver segít az építészeknek, szerkezettervezőknek és épületgépész, -villamos tervezőknek BIM modellek létrehozásában és adatok elemzésben.

A BIM (Building Information Management/Modelleing) segítségével az építőipar olyan átalakuláson megy és ment át, ahol a termelékenység és hatékonyság van a módszertan középpontjában és használatának számos előnye van a “hagyományos” 2D-s CAD alapú tervezéshez képest.

A Revit legújabb frissítése olyan új funkciókat tartalmaz, amelyekkel a napi munka során a fáradságos és unalmas folyamatokat lehet lerövídíteni és egyszerűsíteni.

Ebben a Revit főverzió frissítésben – amely már rendszeresen megjelenik évközben – az egyik ilyen nagyobb változás például a vasalássokal kapcsolatos tervezési és dokumentálási munkát érinti. Ez csak egy példa a hatékonyság növelő fejlesztések közül, ami a tervezési folyamatot érinti. De ilyen fontos és munkát gyorsító fejlesztést valósítottak meg a tervlapok dokumentálása során is.

Egy sokak számára kedvező kényelmi funkció is frissítve lett, így mostantól egyszerűbben, egyszerre több családtípust is be lehet tölteni a BIM-projetbe.

Vegyen részt 2022. január 25-én online szakmai előadásunkon és ismerje meg a Revit frissítésbe integrált számos új vagy frissített funkciót és könnyítse meg használatukkal napi munkáját!

Előadónk: Baji-Gál Ferenc – BIM specialista

A webináron való részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztráció szükséges. Kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy a bejelentkezéshez szükséges adatokat emailben elküldhessük. Köszönjük.

Név:* Foglalkozása/beosztása: Munkahely neve: E-mail cím:* E-mail cím újra:* Telefonszám:* Honnan értesült a rendezvényről?:* Érdeklődési terület/iparág: Melyik Autodesk megoldást/szoftvert használja?:*
AutoCAD
AutoCAD LT
Civil 3D
Fusion 360
Infraworks
Inventor
Revit
Autodesk Vault
egyéb

Hozzájárulok ahhoz, hogy az Arkance Systems HU Kft. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

Elolvastam és megérettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.*Vegyen részt sonon következő előadásunkon is 2021. január 27-én és ismerje meg az egyes Autodesk Construction Cloud tervezést és dokumentálást segítő és támogató “termékeket” a Revit tervezési oldaláról! >>> https://bim.cads.hu/revit-construction-cloud-webinar/


Használja ki Ön is és tervezői csapata is az újabb és újabb tervezési technológiák előnyeit, amelyek új szintre emelik tervezési megoldásaival kapcsolatban, keresse kollégáinkat egy személyes konzultációra, hogy az iparágban jártas szakértőink támogatást nyújtsanak Önnek.

Vegyen részt az általunk nyújtott szakmai képzéseken, hogy a megszerzett tudást azonnal kamatoztatni tudja munkájában! Hamarosan induló intenzív alapozó és haladó tanfolyamainkról további információt ITT talál.

Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy LinkedIn üzleti oldalunknak és iratkozzon fel Hírlevelünkre, hogy naprakész információt kapjon a legfrissebb Autodesk újdonságokról, promóciókról és szakmai blogjainkról.

Kapcsolattartó:

Baji-Gál Ferenc
BIM értékesítési és technikai tanácsadó