Tervezés és együttműködés felhőalapon – AEC Collection és a BIM Collaborate Pro előnyei egy helyen – webinár

AEC (Architecture, Engineering & Construction) Collection az Autodesk termékek kínálatában egy olyan programcsomag, amely kifejezetten építőipari projektek hatékony elemzéséhez, tervezéséhez, kivitelezéséhez és dokumentáláshoz nyújt megfelelő eszközöket egyetlen csomagban.

Az Építőipari szoftvergyűjtemény rugalmas és költséghatékony csomagban biztosít szoftvereket akár a BIM munkafolyamatokhoz is, amellyel a tervezési munka felgyorsítását, egyszerűbb együttműködését és a könnyebb kommunikációt biztosítja.

A BIM Collaborate Pro az Autodesk felhőalapú, tervezési együttműködésre és koordinációra létrehozott csomagja összeköti az építészeti, tervezési és kivitelezési (AEC) csapatokat, zökkenőmentessé teszi a munkafolyamatokat, és lehetővé teszi, hogy minden résztvevő valós időben végezze el a projekttel kapcsolatos feladatait.

Az AEC Collection kiegészítve a BIM Collaborate Pro felhő alapú tervezést támogató eszközzel a tervezőirodán belüli, de akár a tervezőirodák közötti valós idejű közös csoportos tervezést is lehetővé teszi.

A BIM Collaborate Pro használatával nemcsak a tervezési csoportmunkát tudjuk felhőben kezelni, hanem használatával több olyan eszköz is a rendelkezésünkre áll amelyekkel a tervezést, tervleadást, változások kezelését, tervellenőrzést és akár ütközésvizsgálatot is meg tudjuk valósítani.

Vegyen részt 2022. július 5-én 10 órától szakmai webinárunkon, ahol megismerheti az AEC Collection és a BIM Collaborate Pro párosában rejlő lehetőségeket!

Előadónk: Baji-Gál Ferenc – BIM specialista

A webináron való részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztráció szükséges. Kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy a bejelentkezéshez szükséges adatokat emailben elküdlhessük. Köszönjük.
A webinárt rögzítjük, amelyet az arra regisztrálók részére az eseményt követően emailban elküldünk.

Név:* Foglalkozása/beosztása: Munkahely neve: E-mail cím:* E-mail cím újra:* Telefonszám:* Honnan értesült a rendezvényről?:* Érdeklődési terület/iparág: Melyik Autodesk megoldást/szoftvert használja?:*
AutoCAD
AutoCAD LT
CAM/PowerMill/FeatureCAM
Civil 3D
Fusion 360
Infraworks
Inventor
Revit
Autodesk Vault
egyéb

Cégen belül milyen technológia bevezetésében látja a fejlesztési lehetőséget?:
Hozzájárulok ahhoz, hogy az Arkance Systems HU Kft. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

Elolvastam és megérettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.:*


Reméljük, hogy az Autodesk építőipari számos új- és továbbfejlesztett BIM funkciója meghozzák a kedvét ahhoz, hogy Ön és vállalata kihasználva az újabb és újabb tervezési technológiák előnyeit új szintre emeljék tervezési hatékonyságukat. Keresse kollégáinkat egy személyes konzultációra, hogy az iparágban jártas szakértőink támogatást nyújtsanak Önnek.

Vegyen részt az általunk nyújtott szakmai képzéseken, hogy a megszerzett tudást azonnal kamatoztatni tudja munkájában! Hamarosan induló intenzív alapozó és haladó tanfolyamainkról további információt ITT talál.

Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy LinkedIn üzleti oldalunknak, csatlakozzon Youtube csatornánkhoz és iratkozzon fel Hírlevelünkre, hogy naprakész információt kapjon a legfrissebb Autodesk újdonságokról, promóciókról és szakmai blogjainkról.